Εβελίνα Παπούλια: Με το δεύτερο σύζυγό μου χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την κόρη μoυ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια και μίλησαν για την κόρη της, τον τρόπο που θέλησε να την μεγαλώσει και το πόσο την προστατεύει ακόμα και σήμερα.

«Υπήρξε σχέση που χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του συντρόφου μου προς την Αφροδίτη. Ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα, μία που χώρισα. Το μεγάλο μου σφάλμα ήταν ότι δεν είχα πάρει είδηση τι παιζόταν γιατί υπήρχε μία ηρεμία. Όταν κατάλαβα, ότι δεν ήταν ηρεμία και έβραζε η φάση, γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη. Την ίδια μέρα της είπα μαζεύουμε τα πράγματά μας και φεύγουμε».


Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της εξομολογήθηκε ότι «Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία, γιατί είχα κάνει και μια εγχείριση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί, όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα. Εγώ ήθελα να κάνω στα 27. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν μαζί καιρό, το είπα πρώτα στον πατέρα και τη μητέρα μου και μετά, στον σύντροφό μoυ», ανέφερε η ηθοποιός

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τους «Δύο Ξένους», στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και στην εγκυμοσύνη της.

«Ήταν φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα με τους “Δύο Ξένους”. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νομίζω ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό, έμπαινα στο σπίτι μου και έβγαζα ήχους κλάματος που δεν τους έχω ξανακούσει. Δεν ήθελα, δεν το άντεχα αυτό, ήταν πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε.