Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ο γιος της είναι vegan «από κούνια» (pic)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής... Είπε όχι στο «lifestyle» που «επιβάλει» το οικονομικό της status, και ζει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και των 6,5 μηνών γιο τους, Νίκο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, η Εριέττα Κούρκουλου είναι vegan και αποφάσισε να μάθει από νωρίς τον μικρό της στις σωστές διατροφικές συνήθειες. Όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, δεν θα επιβάλλει στο παιδί της τον βιγκανισμό, ωστόσο θα του μαθενι α σέβεται τόσο τη φύση όσο και τα ζώανα τρώει υγιεινά, και μεγαλώνοντας ο ίδιος θα επιλέξει τη διατροφή του..


Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να συμμετάσχει με τον γιο της σε κάποια μαθήματα συνειδητής διατροφής προκειμένου από νωρίς ο μικρός Νίκος να μάθει να τρέφεται όσο πιο σωστά γίνεται.

Η ιδρύτρια του φιλοζωικού σωματείου Save a Greek Stray, ανάρτησε φωτογραφία στο instagram της, όχι για να «παινευτεί» για το γιο της, αλλά για να παρακινήσει κι αλλες μανούλες να μάθουν στα παιδιά τους να τρέφονται σωστά... από κούνια!

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ο γιος της είναι vegan «από κούνια» (pic)