Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη έχω ένα μωρό που κοιμίζω το βράδυ, γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Εριέττα Κούρκουλου, σοκαρισμένη από τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας, και ως μητέρα ενός μικρού παιδιού, είχε. αποφασίσει να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, ωστόσο επανήλθε,  τονίζοντας αρχικά πως ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι καθώς δεν αντέχει να βλέπει εικόνες από τη φρίκη του πολέμου στην Παλαιστίνη, και κατά δεύτερον για να ενημερώσει ότι αυτή και η ομάδα της αναζητούν τρόπους για να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια.


«Όσοι με ακολουθείτε και με παρακολουθείτε γνωρίζετε ότι έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχω από το Instagram. Ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση είναι οι εικόνες φρίκης που κατακλύζουν το προφίλ μου καθημερινά από την Παλαιστίνη. Εικόνες παιδιών σαν τον Νίκο μου, που υποφέρουν, που πεθαίνουν αβοήθητα, που κλαίνε στη φρίκη και στον φόβο χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα και χωρίς να τους υπερασπίζεται κανένας» αναφέρει αρχικά η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.

«Γνωρίζω πολύ καλά την τύχη μου. Γνωρίζω ότι από τύχη αυτή τη στιγμή έχω ένα πανέμορφο μωρό το οποίο μπορώ να κοιμίζω το βράδυ γνωρίζοντας ότι είναι ασφαλές. Γνωρίζω ότι έχω τη δύναμη να το προστατεύσω, αν αύριο έρθει μια δυσκολία. Οι γονείς στην Παλαιστίνη, αυτοί που ζουν ακόμη δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα» συμπληρώνει η Εριέττα Κούρκουλου.

«Ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω σήμερα αυτό το video είναι για να επικοινωνήσω, ότι δουλεύουμε με την ομάδα μου για να βρούμε κάποιους αξιόπιστους οργανισμούς και κάποιους καλούς τρόπους να βοηθήσει όποιος θέλει αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους στη Γάζα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο γρήγορα και να μην τελειώσει με τον αφανισμό αυτών των αθώων ανθρώπων» καταλήγει η Εριέττα Κούρκουλου.