Ένα κοριτσάκι 10 ετών γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από λίγες μέρες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αντί να παίζει με τις κούκλες της, έγινε μανούλα στα 10 της

Δε μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νου: ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που κανονικά θα έπρεπε να παίζει με τις κούκλες του, κρατάει στα χέρια του το πρώτο της σπλάχνο!


Δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο πατέρας. Άλλοι λένε πως είναι ένα 15χρονο αγόρι, άλλοι ότι είναι ένας άνδρας 30 ετών. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια συγκλονιστική και σοκαριστική ιστορία.

Μόνο που δεν είναι η πρώτη...

Το 10χρονο κορίτσι ανήκει σε μια φυλή ιθαγενών τη Wayuu, που ζει στη χερσόνησο Γκουαχίρα, στη βόρεια Κολομβία.

Αν και οι συνηθισμένες εγκυμοσύνες διαρκούν 38 εβδομάδες, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην 39η εβδομάδα της κύησης. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε σε γυναικολόγο.

Σύμφωνα με τις αναφορές, γράφει η Daily Mail, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, κλαίγοντας και με τρομακτικούς πόνους από τις συσπάσεις. Οι γιατροί πήραν το ρίσκο (λόγω της ηλικίας της) να της κάνουν καισαρική. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο πατέρας του νεογέννητου θα μπορούσε να συλληφθεί αλλά το σύνταγμα της Κολομβίας δίνει ενός είδους αυτονομία. Επιτρέπει στη φυλή να διατηρήσει την κυριαρχία της και ορισμένες πολιτιστικές παραδόσεις, ανάμεσα στις οποίες λέγεται ότι είναι και η γέννηση παιδιών σε εξαιρετικά μικρή ηλικία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μικρό κορίτσι γίνεται μητέρα. Η μικρότερη σε ηλικία μητέρα στον κόσμο είναι η Περουβιανή Λινα Μεντίνα, που το 1933 γέννησε ένα αγοράκι μόλις δυο εβδομάδες αφού έκλεισε τα πέντε της χρόνια!

Δεν αποκάλυψε ποτέ ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού και ποτέ δεν έμαθε κανείς αν τον ήξερε κιόλας. Ο πατέρας της είχε συλληφθεί για βιασμό, αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γιατί δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία.

Πηγή Newsit

Δείτε το βίντεο: