Έλλη Στάη: Περιμένει το τρίτο της εγγόνι και θα γίνει.... «πολυγιαγιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα χαρμόσυνο νέο αποκάλυψε η Έλλη Στάη μέσα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Η έμπειρη δημοσιογράφος έδωσε... είδηση: περιμένει το τρίτο της εγγόνι και είναι ενθουσιασμένη ως ...πολυγιαγιά!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη σχέση της με τον χρόνο, το πως αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά αλλά και το πως καταφέρνει να διατηρείται μέχρι σήμερα.


Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί ενώ όπως εξήγησε, αν και 70 ετών η γυμναστική παραμένει αναπόστατο κομμάτι της ζωής της, καθώς αθλείται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

«Κάθε δεκαετία και αλλάζει έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη. Είμαι 70 χρονών! Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα, απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν» είπε η Έλλη Στάη.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Σταύρος Θεοδωράκης τη ρώτησε πως νιώθει που έχει δυο εγγόνια με την ίδια να αποκαλύπτει, να λέει με χιούμορ «είμαι πολυγιαγιά», ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως απολαμβάνει τον ρόλο της ως γιαγιά και επιζητά από τα εγγόνια της να την αποκαλούν έτσι.

«Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Δεν απαντάω απλώς στη λέξη γιαγιά, αν δεν με πούνε πάω και τα ρωτάω. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε “γιαγιά”»

Υπενθυμίζεται ότι η Έλλη Στάη έχει ένα γιο, τον Μάρκο Κατσίμη, που είναι παντρεμένος με την Φαίη Κουτζούκου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Δημήτρη, ο οποίος είναι 4 ετών και τον μικρό Φίλιππο, που είναι 3 ετών και τώρα περιμένει το τρίτο του παιδί.