Ελευθερία Αρβανιτάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της, Αντιγόνη από το παρελθόν

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν απασχολεί με την προσωπικής της ζωή, ούτε τη βλέπουμε συχνά να φιγουράρει σε περιοδικά.

Προτιμά να είναι στην επικαιρότητα με τη φωνή της και να μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της. Σπάνια λοιπόν δημοσιεύει φωτογραφίες των αγαπημένων της προσώπων στα social media. Ωστόσο, αυτή τη φορά, με αφορμή τα γενέθλιά της κόρη της, θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο της πριγκίπισσάς της από την παιδική της ηλικία.


«Στην πανέμορφη Αντιγόνη μου, που σήμερα έχει γενέθλια, εύχομαι μια ζωή γεμάτη χαρά και γεμάτη φως!! Να σε χαίρομαι αγαπημένο μου κορίτσι!!», έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Μητέρα και κόρη, μοιάζουν πολύ, όπως μπορείτε να δείτε σε παλαιότερη ανάρτηση της ερμηνεύτριας.

Η κόρη της ζει στο Λονδίνο. Εχει τελειώσει ανθρωπολογία, έχει κάνει μάστερ στις διεθνείς σχέσεις και εργάζεται σε έναν οργανισμό ο οποίος είναι κάτω από την ομπρέλα του «save the Children».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει κι ένα γιο, τον 25χρονο Φίλιππο, ο οποίος επίσης σπούδασε στο Λονδίνο. Και τα δύο παιδιά έχουν τραβήξει διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους, κανένα δεν ακολούθησε τα βήματα της μητέρας του, και παίζουν μουσική μόνο ερασιτεχνικά.