Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί έδωσε δεύτερο όνομα στην κόρη της - Τα κακεντρεχή σχόλια για τη διαφορά ηλίκιας με το σύζυγό της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Ελεονώρα Μελέτη έχει μια όμορφη σχέση με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, δηλώνει ακόμα ερωτευμένη μαζί του, ενώ την ευτυχία τους ολοκληρώνει η κόρη τους Αλεξάνδρα.

Η μικρή τους δεν έχει όμως μόνο αυτό το όνομα και για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στο Mega, το δεύτερο σπάνιο όνομα και τον ιδιαίτερο λόγο, που το αποφάσισε. Η παρουσιάστρια ήξερε εξαρχής ότι δεν θα κάνει δεύτερο παιδί, και το είχε πει στον σύζυγό της, για αυτό και του ζήτησε κι ένα δεύτερο όνομα, πέραν αυτό της πεθεράς της. Κι αυτό έχει να κανει με τη μεγάλη της αγάπη τη θάλασσα.


Η σχέση με τον Θοδωρή Μαροσούλη και το δεύτερο όνομα της κόρης τους

«Είμαι σε καλή φάση, παλιά ήμουν miserable. Είναι ο άντρας μου πολύ αισιόδοξος, δεν είναι μίζερος. Το παιδί σου δίνει χαρά, δεν έχω λόγους να μην είμαι καλά. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο, είναι και ερωτεύσιμος ο μπαγάσας. Όταν παντρευτήκαμε δεν ήμασταν ούτε ένα χρόνο μαζί, στους δύο μήνες έμεινα έγκυος. Παντρευτήκαμε για γραφειοκρατικούς λόγους καθαρά. Δεν έκανα ούτε γάμο, ούτε event, το κάναμε μόνο για να βγει η κόρη μας με το επίθετο του μπαμπά», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Την κόρη μου την λένε Αλεξάνδρα – Ωκεανίς. Μου έκανε το χατίρι ο άντρας μου. Στην επιχειρηματολογία όταν του το είπα, είπα ότι θέλω δύο ονόματα. Το Αλεξάνδρα το είχαμε αποφασίσει πριν καν την δούμε γιατί λένε την πεθερά μου Αλεξάνδρα και ήταν από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το άλλο συμφώνησε να το βάλουμε επειδή του είχα πει ότι δεν πρόκειται να κάνω δεύτερο παιδί αλλά και επειδή εκφράζει και την θάλασσα που πολύ την αγαπώ. Του είπα να βγάλουμε και τα δύο για να είναι το Α και το Ω», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν, σχετικά με την διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Περνάω τον άντρα μου περίπου 4,5 χρόνια. Δέχτηκα αμέτρητα σχόλια. Μου έγραφαν τρελά πράγματα κάτω από φωτογραφίες. Σχολίαζαν και τον Θοδωρή και εμένα. “Σίτεψες, γέρασες, πω πω τι κάνει το μακιγιάζ, τέρας είσαι. Δεν με απασχολούν όμως, ίσα ίσα προσπαθώ τι μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος που στο ελεύθερό του χρόνο θα μπει και θα στάξει φαρμάκι».