Ελένη Ψυχούλη στο «Μαμά-δες»: Όταν χώρισα, το παιδί μου είπε «ουφ» και απελευθερώθηκε!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» για το αίσθημα ελευθερίας που τη διακατέχει από μικρό παιδί, την αγάπη της για τη μαγειρική, τα έντονα νιάτα της, αλλά και το πώς μεγάλωσε το παιδί ενώ ήταν χωρισμένη.

«Ζούσα με μια βαλίτσα κάτω από το κρεβάτι μου, έτοιμη να φύγω» είπε χαρακτηριστικά για το αίσθημα  ελευθερίας που είχε από παιδί.


Η Ελένη Ψυχούλα μιλώντας για τις πολλές ώρες δουλειάς που είχε, ενώ ήταν μαμά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δουλειά μού δημιουργούσε τύψεις και ενοχές απέναντι στο παιδί μου. Επειδή δούλευα πάρα πολύ και νομίζω ότι όλες οι μαμάδες το ζουν αυτό, αισθανόμουν την ενοχή της έλλειψης. Αυτό το παιδί το πιάνει, το καταλαβαίνει από μηδέν χρονών και αυτό σου δημιουργεί ακόμα περισσότερες ενοχές. Για να σε κρατήσει».

πως αισθανόταν όταν το παιδί της της έλεγε "μαμά, μην παςγια δουλειά". «κόβεται η ψυχή σου. Αλλά είναι λάθος».

Για το διαζύγιο της είπε:  «Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα που χώρισα. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό να δει το παιδί ότι η μαμά του ήταν καλά. Δηλαδή αυτό το τεράστιο ψέμα που λένε ότι «δεν χωρίζω για το παιδί»… Όχι! Δεν είναι πως δεν χωρίζεις για το παιδί αλλά για να μην ξεβολευτείς. Μην το ρίχνεις λοιπόν στο παιδί γιατί το παιδί καταλαβαίνει» πρόσθεσε επίσης η κα Ψυχούλη, για να καταλήξει: «Όταν χωρίσαμε, το παιδί μας είπε «ουφ» και απελευθερώθηκε! Άρχισε σιγά σιγά να βλέπει ότι η μαμά του και ο μπαμπάς του γίνονται πιο ευτυχισμένοι».

Τέλος έδωσε μια συμβουλή σε όλους τους γονείς «Χαλαρώστε», ενώ το μότο της στη ζωή είναι «Η αγάπη λύνει όλα τα θέματα».