Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το παράπονο της μικρής της κόρης Μαρίνας;

Δημοσιεύθηκε στις

Τα παιδιά με την καραντίνα στερήθηκαν πολλά: το παιχνίδι έξω, τους φίλους τους, τα πάρτυ γενεθλίων τους. Οι γονείς συχνά ανταλλάσσουν εμπειρίες για το πως βίωσε όλο αυτό το δικό τους παιδί.

Αυτό συνέβη σήμερα και στον γνωστό ηθοποιό Ηλία Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη, όταν βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Mega. Οι δυο τους αντάλλαξαν εμπειρίες για την περίοδο της καραντίνας, για τα παιδιά τους.


Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ1 "Τα καλύτερά μας χρόνια” εξέφρασε την ανησυχία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοιό. Ο Μελέτης Ηλίας υποστήριξε μάλιστα πως αύριο που έχει γενέθλια η κόρη του δεν ξέρουν πως να το γιορτάσουν ως μικρό πάρτυ γενεθλίων καθώς ακόμα υπάρχουν δυσκολίες για τη συγκέντρωση παιδιών.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως η μικρή της κόρη Μαρίνα, όσο μεγαλώνει, αρχίζει να παραπονιέται για το συγκεκριμένο θέμα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σημείωσε: "Εμένα η μικρή μου κόρη μου είπε, γιατί τα τελευταία δύο γενέθλιά της είναι Μάρτιο, το ένα είχε κάτσει πάνω που βγήκε ο κορονοιός και πάνω που θα το κάναμε για τα τέταρτα γενέθλιά της, το ξεχάσαμε, είπαμε του χρόνου. Ήρθε του χρόνου, ο Μάρτης που μας πέρασε, τίποτα. Μας είπε για πρώτη φορά τώρα που πήγε σχολείο: "Εγώ πότε θα κάνω το πάρτυ για τα γενέθλιά μου να έρθουν οι συμμαθητές μου;” κι έχουμε μείνει και την κοιτάμε και σκεφτόμασταν μήπως έπρεπε να της το είχαμε κάνει το καλοκαίρι σε ανοιχτό χώρο, γιατί όσο περνάει ο καιρός χειμωνιάζει”.