Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που της έστειλε ο γιος της και της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι γονείς δεν παύουν να ανησυχούν για τα παιδιά τους, όσο χρονών κι αν είναι. Έτσι και η Ελένη Μενεγάκη αναστατώθηκε σήμερα, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έλαβε ένα αναπάντεχο μήνυμα από τον 21χρονο γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 1/6, την ώρα που η παρουσιάστρια έδειχνε ένα εμπορικό θέμα, αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα μήνυμα από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο. Όπως είπε, ο 21χρονος της έστειλε φωτογραφία από την παραλία για να της δείξει το κάψιμο που είχε στην πλάτη του από την έκθεση στον ήλιο.


«Ο γιος μου τώρα μου έστειλε φωτογραφία και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. “Κοιτά μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα”! Κόκκινη η πλάτη! Θέλω και εσείς να τα λέτε στα παιδιά σας, εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου… Μου λέει καίει η πλάτη μου. Καίει η πλάτη σου; Γι’ αυτό λέμε βάζουμε τα αντηλιακά και ακόμα και όταν λες δεν ήταν τόσο ο καιρός… Μην σου κάνω όλη τη συνομιλία. “Μα δεν φαινόταν ότι είχε τόσο πολύ ήλιο και θα καούμε”. Μα είσαι στη θάλασσα όμως και έκατσες 3 ώρες… Εεε θα καείς!», είπε η Ελένη Μενεγάκη