Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση του γιου της Άγγελου που ήταν «μαχαιριά» στην καρδιά της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στις 30 Νοεμβρίου ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ο Άγγελος είχε τα γενέθλια του, συμπληρώνοντας τα 20 του χρόνια!

Φέτος τα γιόρτασε διαφορετικά, άλλωστε ήταν κομβικά, αφού ξεκινά η τρίτη δεκαετία της ζωής του. Σήμερα, 16 ημέρες, μετά, η παρουσιάστρια του Μέγκα έκανε μια αποκάλυψη, πως ο γιος της τής ανακοίνωσε ότι ήθελε να περάσει την ημέρα αυτή με τους φίλους του, στην Άνδρο.


Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της, να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του στο αγαπημένο τους νησί, που ο πατριός του Ματέο Παντζόπουλος διατηρεί τον ξενώνα, Όναρ.

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: “Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. “Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη»,  ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη,

Και πρόσθεσε: «Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: “Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά”», ήτα τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη, αφού ο Άγγελος Λάτσιος γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Άνδρο με τη Γαία Μερκούρη, όπως αποκάλυψαν οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram.