Έλενα Τοπαλίδου: Η αποκάλυψη για την άτυχη εγκυμοσύνη – «Απέβαλα ανήμερα των γενεθλίων του γιου μου»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Έλενα Τοπαλίδου συνάντησε την Τζένη Θεωνά και μίλησε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγο της Νίκο Κουρήτες, αυτά που λατρεύει σε εκείνον, αλλά και για τον γιο τους Πέτρο, στον οποίο ζηλεύει την ηρεμία που έχει, κάτι που δεν είχε εκείνη στην ηλικία του.

«Ο γιος μου λατρεύει τα έντομα. Η πρώτη λέξη που googl-αρε ήταν "ποπός μπαμπουίνου”. Ξέρει τα πάντα για τα έντομα, ξέρει για τις σαύρες, ξέρει χιλιάδες πράγματα. Θέλει να πάρει νυφίτσα για κατοικίδιο» είπε αρχικά η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός.


«Είναι φροντιστικός και γλύκας. Με φροντίζει κι εμένα, με νοιάζεται, με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει πώς πήγε η μέρα μου. Το ρωτάει και θυμάται αν έχεις να κάνεις κάτι που σε άγχωνε».

Αποκάλυψε πως είναι και η ίδια ως μαμά:  «Σαν μαμά είμαι αστεία γελάει πάρα πολύ μαζί μου. Είμαι πάρα πολύ υπομονετική, μέχρι δακρύων, το παιδί αυτό φύτρωσε πολύ ευγενικό, πολύ βολικό και με πολλή αυτοπεποίθηση».

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα κάνω παιδί, ήρθε μόνο του... Ήρθε μόνο του. Δεν περίμενα ότι θα μπορώ γιατί με τον χορό τα γυναικολογικά είναι δύσκολα. Η πρώτη μου αδιαθεσία ήρθε στα 21 χρόνια» υποστήριξε και συνέχισε μιλώντας για τον γιο της: «Χαίρομαι που δεν είναι καθόλου, όπως ήμουν εγώ. Δεν θα το άντεχα. Στο Γυμνάσιο είχα κοπανήσει το κεφάλι μου στον τοίχο επειδή δεν πήρα 20 και πήρα 18. Κι αυτός είναι κουλ και τον ζηλεύω».

Η εγκυμοσύνη ήταν μία περίοδος που απόλαυσε πάρα πολύ και μάλιστα σύντομα έμεινε και δεύτερη φορά έγκυος. «Δυστυχώς όμως όταν ήταν πέντε μηνών απέβαλα, μάλιστα "έφυγε" ανήμερα στα γενέθλια του Πέτρου. Κάποιος λόγος θα υπήρχε».

Πώς αντέδρασε ο Νίκος Κουρής όταν του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς; «Χάρηκε πολύ, γιατί ήταν πολύ σκισμένος εκείνη την περίοδο με τη δουλειά. Ο Νίκος είναι φοβερός μπαμπάς, φανταστικός. Ο Νίκος έχει ένα τροπο να του γελοιοποιεί πολύ τις καταστάσεις και ίσως να είναι αυτός ένας λόγος που ο Πέτρος είναι τόσο κουλ. Του κάνει χιούμορ στα πάντα».

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, εξομολογήθηκε: «Μου αρέσουν τα μάτια του, το σώμα του, η φωνή του. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κάνει θέατρο. Μου αρέσει το στυλ του και τα ρούχα που φοράει. Το γούστο του. Εγώ αποθεώνω και λεκτικά τον άντρα μου, εκείνος με αποθεώνει αλλιώς. Καταλαβαίνω ότι ασχολείται μαζί μου με άλλον τρόπο» ανέφερε μέσα σε όλα η Έλενα Τοπαλίδου.