Έκλειψη Μαρτίου: Ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά και σε ποια θα φέρει αλλαγές

Δημοσιεύθηκε στις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μαζί με τον Μάρτιο υποδεχόμαστε και την έναρξη της νέας αστρολογικής χρονιάς, μιάς και στις 21 Μαρτίου το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό σηματοδοτεί και την αρχή ενός νέου αστρολογικού κύκλου.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Φέτος ο Μάρτιος αποτελεί ταυτόχρονα και την είσοδο στην περίοδο των εκλείψεων και αυτό αυτόματα καθιστά την Άνοιξη μία ιδιαίτερα έντονη αστρολογικά εποχή.

Η πρώτη έκλειψη η οποία είναι και πανσέληνος θα συμβεί στις 25 Μαρτίου στις 5 μοίρες του Ζυγού. Η δεύτερη έκλειψη η οποία είναι και νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στις 19 μοίρες του Κριού στις 8 Απριλίου. Οι εκλείψεις είναι ιδιαίτερα αστρολογικά φαινόμενα που φέρνουν αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Η πρώτη από τις δύο εκλείψεις, αυτή του Μαρτίου, θα επηρεάσει πολύ πιο άμεσα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού δηλαδή, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους και συγκεκριμένα αυτούς που έχουν πλανήτες κοντά στις 5 μοίρες των ζωδίων αυτών. Οι βασικοί τομείς της ζωής των τεσσάρων αυτών ζωδίων, θα υποστούν αλλαγές μέσα στην χρονιά. Γιατί οι εκλείψεις δεν μας επηρεάζουν μόνο την στιγμή που συμβαίνουν, αλλά φέρνουν αλλαγές ακόμη και έξι μήνες ή και ένα χρόνο αργότερα. Γι' αυτό άλλωστε αποτελούν και τόσο σημαντικά γεγονότα. Η έκλειψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά για Διδύμους και Υδροχόους καθώς και για τους Τοξότες και τα Λιοντάρια. Στις 25 Μαρτίου λοιπόν, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό και το Φεγγάρι στον Ζυγό. Και ακριβώς επειδή η έκλειψη αυτή συμβαίνει στο ζώδιο του Ζυγού, καλό θα ήτανε να είμαστε όλοι λιγάκι πιο προσεκτικοί με τα χρήματα και τις σχέσεις μας γενικά. Μέσα στον Μάρτιο ίσως να ενεργοποιηθούν και πάλι, γεγονότα τα οποία είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεαστούν τα δώδεκα ζώδια

Κριός – Ζυγός

Οι σχέσεις κάθε είδους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις ζωές σας. Με κάποιο τρόπο, σίγουρα μεταμορφώνονται και αλλάζουν. Καταρχήν ίσως να αλλάζετε και εσείς οι ίδιοι και το τί ακριβώς ζητάτε από τους άλλους. Σίγουρα είναι μία περίοδος, η οποία σας διδάσκει πολλά γύρω από το θέμα των σχέσεων. Λαμβάνετε σημαντικά μαθήματα. Εξερευνάτε το ποιοί είστε και με ποιούς θέλετε να συνεχίσετε παρακάτω. Στο τέλος της χρονιάς θα έχετε μάθει καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και πώς να σχετίζεστε καλύτερα με τους άλλους. Γάμοι, χωρισμοί, αλλά και αλλαγή συνεργατών είναι πιθανά σενάρια. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να σας αλλάξει την ζωή.

Ταύρος – Σκορπιός

Οι αλλαγές θα αφορούν την εργασιακή σας καθημερινότητα και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε. Είναι μια εποχή που ενδεχομένως να αλλάζει η ρουτίνα την οποία ξέρατε μέχρι τώρα και να υπάρξουν ανακατατάξεις στην δουλειά. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχετε μάθει να προσέχετε περισσότερο την διατροφή σας καθώς και την σωματική, αλλά και την ψυχική σας υγεία. Είναι καλή στιγμή για να κάνετε τα απαραίτητα ιατρικά τσεκ απ, να ξεκινήσετε γυμναστική, να επενδύσετε σε πιο ποιοτικά τρόφιμα, να φροντίσετε τον εαυτό σας ή ακόμη και να επισκεφθείτε κάποιον ψυχολόγο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας ενδεχομένως να λάβουν τέλος με σκοπό να οδηγηθείτε αργότερα κάπου καλύτερα.

Δίδυμοι – Τοξότης

Η έκλειψη αυτή σάς επηρεάζει με έναν απόλυτα θετικό τρόπο και φέρνει μάλλον ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για παράδειγμα, ένα νέο φλερτ ίσως να σας χαρίσει τώρα μια πολυπόθητη ανανέωση. Αν και καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις πολλές σπατάλες, υπάρχει ταυτόχρονα και το δυναμικό για να σας έρθουν έξτρα χρήματα μέσα από τυχερά παιχνίδια ή ακόμη
και από την δουλειά σας. Είναι επίσης καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο έχει σχέση με την τεχνολογία, να αποκτήσετε ένα καινούργιο χόμπι ή απλά να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον. Επίσης πιθανό σενάριο είναι μια εγκυμοσύνη, αλλά και καλές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας.

Καρκίνος – Αιγόκερως

Καθώς ανήκετε στους πρωταγωνιστές των εκλείψεων αυτών, μέσα στους επόμενους μήνες, αρκετοί από εσάς θα έχετε αλλαγές οι οποίες θα αφορούν την καριέρα και το σπίτι σας. Για παράδειγμα, κάποιοι ενδεχομένως να αλλάξουν σπίτι λόγω δουλειάς ή ίσως και να αλλάξουν πόλη ή ακόμη και πατρίδα για λόγους καριέρας. Από όλο αυτό βέβαια θα επηρεαστούν αυτόματα και οι σχέσεις σας, δηλαδή οι σημαντικοί άλλοι άνθρωποι της ζωής σας. Παραδείγματος χάρη, ίσως να αναγκαστεί να μετακομίσει μαζί σας και ο/η σύζυγος, αλλά και να αποκτήσετε καινούργιους συνεργάτες στην δουλειά. Ακόμη, μπορεί να κάνετε τώρα μία ανακαίνιση σε κάποιο ακίνητο ή να χρειαστεί αυτόν τον καιρό να ασχοληθείτε κάπως περισσότερο με τους γονείς σας.

Λέων – Υδροχόος

Μέσα στους επόμενους μήνες, θα αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον κόσμο γύρω σας. Θα ενισχύσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και θα έχετε συναναστροφές με διάφορους ανθρώπους. Αλλάζετε πεποιθήσεις, γνώμες, απόψεις. Αλλάζει γενικότερα ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε πεδίο σπουδών, να ξεκινήσετε σεμινάρια για να μάθετε κάτι καινούργιο, να πάρετε πτυχίο ή να κάνετε τώρα ένα μεταπτυχιακό. Αρκετοί από εσάς ίσως να κάνετε τώρα πολλά ταξίδια και μάλιστα στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα ταξίδια αυτά να γίνουν για εργασιακούς λόγους.

Παρθένος – Ιχθύς

Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον δεύτερο οίκο σας, επηρεάζει αυτόματα τα οικονομικά σας και σε αυτόν ακριβώς τον τομέα θα στραφεί η προσοχή σας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα πάρετε μαθήματα σωστής οικονομικής διαχείρισης. Θα ήταν πιο συνετό, για παράδειγμα, να αποφύγετε πάρε δώσε με τράπεζες για οικονομικούς λόγους, ειδικά τις ημέρες κοντά στις εκλείψεις. Ενδεχομένως τα χρήματα να αποτελέσουν έναν ασταθή παράγοντα, αλλά από την άλλη υπάρχει και η προοπτική για αύξηση στον μισθό σας και θετικές εργασιακές αλλαγές, είτε για εσάς είτε για τον σύντροφό σας. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για να απεξαρτηθείτε από φόβους και να πετύχετε συναισθηματική απελευθέρωση.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019