Εκλείψεις Οκτωβρίου: Σημαντικές ευκαιρίες για αλλαγές - Ποια ζώδια επηρεάζονται

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Οκτώβριος θα αποδειχθεί σίγουρα ένας μήνας σταθμός για πολλούς από εμάς, μιάς και είναι ο μήνας στον οποίο θα λάβουν χώρα οι δύο τελευταίες εκλείψεις της χρονιάς.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Οι εκλείψεις είναι πάντοτε δείκτες καθοριστικών αλλαγών.

Η πρώτη είναι Ηλιακή Έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη και θα συμβεί στις 14 Οκτωβρίου στις 21 μοίρες του Ζυγού, επηρεάζοντας άμεσα τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Η δεύτερη είναι μία Σεληνιακή Έκλειψη και Πανσέληνος ταυτόχρονα και θα συμβεί στις 28 Οκτωβρίου στις 5 μοίρες του Ταύρου και έτσι θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού δηλαδή τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) δεν επηρεάζονται τόσο άμεσα από τις εκλείψεις, εκτός και αν έχουν τον Ωροσκόπο τους ή άλλους σημαντικούς πλανήτες επάνω στις μοίρες των εκλείψεων, οπότε και τους αφορούν. Για παράδειγμα, εάν κάποιος είναι Τοξότης με Αφροδίτη στις 21 μοίρες του Ζυγού, τότε η έκλειψη σαφώς και τον επηρεάζει και οι αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή του θα έχουν να κάνουν προφανώς με τις σχέσεις του, αλλά και με τα οικονομικά του, μιάς και η Αφροδίτη στην αστρολογία έχει να κάνει κυρίως με αυτά τα δύο.

Όσοι έχουν γενέθλια λοιπόν τις ημέρες κοντά στις εκλείψεις, επηρεάζονται για ολόκληρη την γενέθλια χρονιά τους. Δηλαδή, μέχρι το φθινόπωρο του 2024 θα δουν κάποιον βασικό τομέα της ζωής τους να αλλάζει.

Όταν οι εκλείψεις μας επηρεάζουν άμεσα, και αυτό συμβαίνει όταν έχουμε τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο μας ή άλλους σημαντικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες των εκλείψεων, καλό θα ήταν να βάλουμε πίσω το “Εγώ” μας και απλά να καλοδεχτούμε την όποια αλλαγή έρθει στον δρόμο μας. Γιατί υπό το φως των εκλείψεων, είναι δεδομένες οι αλλαγές. Είτε τις έχουμε προκαλέσει, είτε όχι.

Πάμε να δούμε λοιπόν με ποιόν τρόπο θα επηρεαστούν τα ζώδια του παρορμητικού, αλλά και του σταθερού σταυρού.

Κριός – Ζυγός

Σας επηρεάζει έντονα η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου, η οποία θα έρθει να ρίξει τον προβολέα στο θέμα “σχέσεις”. Θα σας απασχολήσουν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωή σας. Είστε ευτυχισμένοι μέσα στον γάμο σας; Τι ακριβώς ψάχνετε σε μία σχέση; Έχετε σχέση αγάπης με τον εαυτό σας; Τέτοιου είδους ερωτήματα, θα σάς φέρουν μπροστά σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και λίγο πιο κοντά στα πραγματικά θέλω σας. Φυσικά, όσοι είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα ένας μεγάλος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα

Καρκίνος – Αιγόκερως

Και εσείς επηρεάζεστε άμεσα από την Ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου. Θα είστε σε θέση να βάλετε νέες βάσεις και να κάνετε μια νέα αρχή σε κάτι το οποίο θα αφορά το σπίτι ή την καριέρα σας. Παίρνετε όλα όσα θέλετε από την δουλειά σας; Σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση; Εάν όχι, με την επιρροή της έκλειψης, θα μπείτε στην διαδικασία να αναζητήσετε το κάτι παραπάνω. Επίσης, δεν αποκλείεται και μια αλλαγή κατοικίας για λόγους καριέρας

Ταύρος – Σκορπιός

Η έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου, είναι αυτή που θα σας επηρεάσει περισσότερο. Συγκεκριμένα η σχέση με τον εαυτό σας αλλά και οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, είναι οι τομείς της ζωής σας που θα επηρεαστούν έντονα. Το δίπολο “εγώ και οι άλλοι” θα είναι το θέμα των ημερών και θα σας οδηγήσει μπροστά σε σημαντικές αλήθειες γύρω από θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Τί ζητάω από εμένα και τί από τους ανθρώπους γύρω μου; Τί με κάνει ευτυχισμένο/η σε μία σχέση; Παίρνω όλα όσα θέλω από τους ανθρώπους δίπλα μου; Με ποιούς θέλω να συνεχίσω παρακάτω; Όλα αυτά θα είναι τα ερωτήματα του Οκτωβρίου για εσάς. Ίσως αυτήν την περίοδο να γεννηθούν σημαντικοί έρωτες

Λέων – Υδροχόος

Φυσικά και για εσάς, είναι ιδιαίτερης σημασίας η έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου. Δείτε την σαν μία ευκαιρία που θα σας δοθεί για σημαντικές αλλαγές σε θέματα οικογενειακής ζωής ή σε θέματα καριέρας. Κάτι στο σπίτι σας ή στην δουλειά σας, ενδεχομένως να έχει κάνει τον κύκλο του και να πρέπει να το αφήσετε πίσω σας για να εμφανιστεί το καινούργιο.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αλλάζετε και εσωτερικά. Αλλάζει ο συναισθηματικός σας κόσμος και ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Κατά μία έννοια «πεθαίνει» ο παλιός σας εαυτός, για να γεννηθείτε και πάλι από την αρχή. Εσωτερική ανανέωση λοιπόν και όχι μόνο

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 179496901