Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πριγκίπισσα Ευγενία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Χαρές στο παλάτι του Μπάκιγχαμ! Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρούκσμπανγκ, δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους.

Δημοσιεύοντας τη νέα φωτογραφία της με τον γιο της, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε στα social media: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι», έγραψε κάτω από τη νέα της ανάρτηση.


Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Τζακ Μπρούκσμπανκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους αυτό το καλοκαίρι. Η οικογένεια είναι χαρούμενη και ο Όγκαστ ανυπομονεί πολύ να γίνει μεγάλος αδερφός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@itsroyalgram)

Η πριγκίπισσα Ευγενία και Τζακ Μπρούκσμπανγκ παντρεύτηκαν στο Κάστρο Windsor το 2018, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο του 2021 απέκτησαν τον γιο τους.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι δέκατη στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο και η μικρότερη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας, του πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον.