Έγκυος η Χριστίνα Βραχάλη: Μετά το χωρισμό της έρχεται το μωρό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μπορεί να χώρισε η γνωστή αθλητικογράφος, Χριστίνα Βραχάλη, ωστόσο είναι πιο χαρούμενη από ποτέ αφού ετοιμάζεται να γίνει μαμά.

Η παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων του OPEN TV είναι έγκυος στον έκτο μήνα και τον Δεκέμβριο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.


Η Χριστίνα Βραχάλη κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της, το ήξερε μόνο το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, με πρώτη και καλύτερη την αδελφή της Ελεάνα (η γνωστή στιχουργός των επιτυχιών), αλλά και οι συνάδελφοι της στο κανάλι ήξεραν το ευτυχές γεγονός, σεβάστηκαν την επιθυμία της όμως να μην μαθευτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Real Life, η Χριστίνα Βραχάλη πήρε μία θαρραλέα απόφαση και αποφάσισε να φέρει στον κοσμο το παίδί της, παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού της έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, καθώς εκείνος κινείται εκτός χώρου. Είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς, παρόλο που πλέον δεν είναι μαζί. Χαρακτηριστικό είναι ότι διατηρούν άριστη επικοινωνία και μοιράζονται τα νέα της κυοφορίας.

Το φύλο του μωρού

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος περιμένει κοριτσάκι, και όλοι μαζί ανυπομονούν να υποδεχτούν τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις κρύβοντας επιμελώς την κοιλιά της: