Εγκατέλειψε το μωρό της μέσα σε κουτί παραμονή Πρωτοχρονιάς – «Σας παρακαλώ βοηθήστε με»

Δημοσιεύθηκε στις

Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκε μια γυναίκα στην παγωμένη Αλάσκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εντόπισε κοντά στο σπίτι της ένα μωρό μέσα σ' ένα κουτί. Η μητέρα του είχε φροντίσει να το τυλίξει σε κουβέρτες, ώστε να μείνει ζεστό. Επίσης είχε αφήσει ένα συγκινητικό σημείωμα, και εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη: να εγκαταλείψει το σπλάχνο της.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με», έλεγε στην αρχή το σημείωμα που βρισκόταν δίπλα στο αγοράκι.

«Γεννήθηκα σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 06:00 το πρωί. Γεννήθηκα 12 εβδομάδες πρόωρος. Η μητέρα μου ήταν έγκυος 28 εβδομάδων όταν με γέννησε. Οι γονείς μου και οι παππούδες μου δεν έχουν φαγητό ή χρήματα να με μεγαλώσουν. ΠΟΤΕ δεν ήθελαν να το κάνουν αυτό σε εμένα», αναφέρεται επίσης στο γράμμα.

Η γυναίκα που βρήκε το γράμμα, και ειδοποίησε την αστυνομία στο Φέρμπανκς, ανάρτησε στα social media ένα βίντεο με το σημείωμα.

«Η μητέρα μου είναι τόσο λυπημένη που το κάνει αυτό. Σας παρακαλώ πάρτε με και βρείτε μου μια οικογένεια που θα με αγαπά. Οι γονείς μου εκλιπαρούν όποιον με βρει. Το όνομά μου είναι Teshawn».

Το μωρό, όπως αναφέρει η New York Post, μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τις αρχές.