Δολοφονία Καρολάιν: Στις Φιλιππίνες η Λυδία - Την απομάκρυναν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στη Μανίλα φέρεται ότι βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η μικρή Λυδία, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφόνησε ο σύζυγος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της μητέρας της, Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, που έχουν αναλάβει την επιμέλεια της Λυδίιας, ήθελαν να την απομακρύνουν από το περιβάλλον, όπου το παιδί θα μπορούσε μεγαλώνοντας να ακούει και να μαθαίνει διάφορα για τη δολοφονία της μητέρας της. Οι παππούδες θέλουν η μικρή να έχει μια φυσιολογική ζωή, και να μην δεχθεί κάποιου είδους μπούλινγκ. Οπότε φέρεται να αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Αλόννησο και την Ελλάδα και να πάνε να ζήσουν μόνιμα στις Φιλιππίνες, όπου κατοικεί και η μεγάλη κόρη της Σούζαν.


Όπως γράφει το TheNewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, θέλοντας η δύο χρονών εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν ξεχνούν ούτε τη δολοφονία που της κόρης τους από τον άντρα της, ούτε το θέατρο που έπαιζε ο πιλότος για 37 ημέρες. Προτεραιότητά τους είναι η μικρή Λυδία και θέλουν να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα , στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι γονείς της Καρολάινσκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Όσον αφορά στη δικαστική απόφαση που προβλέπει για τους γονείς του πιλότου ότι μπορούν να βλέπουν τη Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, αναμένεται ότι θα κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.