Διαγωνισμός: Το Greek Santa’s Village σας ταξιδεύει στη Eurodisney!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Παρότι η εβδομάδα που διανύουμε μας βάζει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των εορταστικών ημερών, το Greek Santa’s Village θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό από όλη την Ελλάδα για την επισκεψιμότητα του που ξεπέρασε τις προσδοκίες, επιφυλάσσει στους επισκέπτες του ένα μεγάλο δώρο.

Λίγο πριν κλείσουν οι πύλες του χωριού η διοργανώτρια εταιρία Thessaloniki Brand και ο Λευτέρης Καλλινικίδης στέλνουν ένα ζευγάρι τυχερών στον αρχηγό των θεματικών πάρκων της Ευρώπης, την εντυπωσιακή Disneyland στο Παρίσι!


Έτσι, όσοι βρεθούν στο χωριό από σήμερα έως και το βράδυ της Κυριακής 8/1, με την αγορά του εισιτηρίου τους αυτομάτως θα έχουν το προνόμιο να συμμετέχουν στην κλήρωση για το πολυπόθητο ταξίδι. Συγκεκριμένα η κληρωτίδα θα βρίσκεται στο σπιτάκι της ενημέρωσης και εκεί θα μπορούν οι επισκέπτες του χωριού να ρίχνουν το χαρτάκι με τα στοιχεία τους.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9/1 στο Αρχοντικό του Αϊ Βασίλη και
θα προβληθεί σε livestreaming μέσα από τη σελίδα του Greek Santa’s. Village στο Facebook ώστε να έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν όλοι.

Διαγωνισμός: Το Greek Santa’s Village σας ταξιδεύει στη Eurodisney!

Παράλληλα συνεχίζονται όλες οι δράσεις που αγάπησαν τα παιδιά όπως το παγοδρόμιο, η αφήγηση παραμυθιών στο Παραμυθόσπιτο, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, οι συναυλίες, τα φουσκωτά, η αγορά με πλούσια εδέσματα και ροφήματα και όλα τα παιχνίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα του Greek Santa’s Village θα διατεθούν στην Πανελλήνια Δράση Αξιοπρέπεια.

Γενικό Ωράριο: 10.00-22.00
Εφοδιαστείτε τα εισιτήρια σας από το www.ticketplus.gr
Ακολουθείστε το Greek Santa’s Village στα social και ενημερωθείτε
πρώτοι για τις εκδηλώσεις του:
Instagram: https://www.instagram.com/greeksantasvillage
Facebook: https://www.facebook.com/greeksantasvillage
αλλά και από την επίσημη σελίδα του www.greeksantasvillage.gr

Διαγωνισμός: Το Greek Santa’s Village σας ταξιδεύει στη Eurodisney!