Διάφανη μάσκαρα: Δεν τη χρησιμοποιείτε σωστά αν δεν ξέρετε αυτά τα 5 beauty hacks

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Χρησιμοποιείτε σωστά τη διάφανη μάσκαρα; Τα beauty hacks είναι πολλά αυτές τις μέρες. Ειδικά στο Τικ Τοκ κυκλοφορούν πολλά tips... άλλοτε χρήσιμα, αλλά και πολλές φορές παραπλανητικά, επειδή θέλουν να μας πουλήσουν ένα προϊόν. Γι' αυτό να είστε προσεκτικές, κι εγώ τοουλάχιτσον, διαβάζω πάντα τα σχόλια για να σχηματίσω σωστή άποψη...

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να είναι προ των πυλών, με τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις που πρέπει να λάμψετε, σας έχουμε εδώ κάποια χρήσιμα βήματα για τη χωστή χρήση της διαφανής μάσκαρα.


Ξέρουμε ότι αυτή την περίοδο, είστε απασχολημένες με το κυνήγι των καλύτερων προσφορών για τις γιορτές, αλλά αν υπάρχει ένα life hack που πρέπει να γνωρίζετε πριν βγείτε από το σπίτι για να πάτε στο επόμενο γιορτινό σας πάρτι, είναι αυτό.

Η διάφανη μάσκαρα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι από εκείνες τις τάσεις ομορφιάς που έρχονται και φεύγουν από τη μόδα. Είναι περισσότερο σαν το βασικό προϊόν που έχετε στο ντουλάπι του μπάνιου σας, επειδή έχει ΠΟΛΛΕΣ χρήσεις. Δείτε όλα τα ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τη διάφανη μάσκαρα.

Διάφανη μάσκαρα: Δεν τη χρησιμοποιείτε σωστά αν δεν ξέρετε αυτά τα 5 beauty hacks

Ηacks για διάφανη μάσκαρα 

1. Ζελέ μαλλιών

Ποιος θα πίστευε ότι η διάφανη μάσκαρα θα ήταν το μυστικό για να τιθασεύσετε τις φύτρες; Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι για να χτενίσετε τις φύτρες. Θα έχετε ένα άψογο χτένισμα όλη τη νύχτα.

2. Ζελέ για τα φρύδια

Είτε θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα τάση στα φρύδια είτε απλά θέλετε τα φρύδια σας να παραμείνουν σε φόρμα, η διάφανη μάσκαρα μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Χρησιμοποιείστε τη ως τζελ φρυδιών για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους.

3. Φυσική εμφάνιση βλεφαρίδων

Αν δεν ψάχνετε για μάσκαρα που να σκουραίνει τις βλεφαρίδες σας, τότε μια διάφανη μάσκαρα είναι ο σωστός τρόπος. Περάστε τις βλεφαρίδες σας για πιο έντονο βλέμμα και θρέψη, διατηρώντας όμως μια μια φυσική εμφάνιση.

4. Primer  βλεφαρίδων

Ένα από τα καλύτερα beauty hacks είναι να ξέρετε ότι μπορείτε να προετοιμάσετε τις βλεφαρίδες σας πριν χρησιμοποιήσετε την πραγματική σας μάσκαρα. Η διαφανής μάσκαρα μπορεί να δώσει όγκο και μήκος, χρησιμοποιήστε την για να «γεμίσετε» τις βλεφαρίδες σας κάτω από τη μάσκαρα σας.

5. DIY* έγχρωμη μάσκαρα

Ναι ναι δημιουργήστε τη δική σας απόχρωση στη μάσκαρα. Αναμείξτε χαλαρή σκόνη σκιάς ματιών με τη διάφανη μάσκαρά σας. Μπορείτε είτε να πετάξετε τη χαλαρή χρωστική ουσία μέσα στο μπουκάλι είτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό βουρτσάκι για να συνδυάσετε τα δύο προϊόντα σε μια καθαρή επιφάνεια... Και λάμψτε!

Υ.Γ.: η μίνι μάσκαρα είναι ιδανική για να γεμίσεις τις βαλίτσες σου!

*Dο Ιt Yourself