Δέσποινα Ολυμπίου: Προτιμώ να μαγειρέψω στο παιδί μου παρά να ασχοληθώ με την προβολή μου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει στη Ζωή Κρονάκη για τον ερχομό του γιου της μετά από δύο αποβολές, αλλά και την επιστροφή της στην Κύπρο.

Η τραγουδίστρια είχε φτιάξει τη ζωή της στην Αθήνα και δεν σκεφτόταν να επιστρέψει στα πάτρια, ωστόσο ο Έλληνας σύζυγός της μετακόμισε στην Κύπρο λόγω δουλειάς και τώρα τον ακολούθησε η ίδια με το γιο τους.


Μιλώντας για τον ερχομό του γιου της «Ο Χρήστος ήταν ένα θαύμα που ήρθε στη ζωή μου. Ένα παιδί ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας. Αλλάζει εντελώς η ζωή σου. Αλλά νιώθεις αυτό το θαύμα, ειδικά τις πρώτες ημέρες που θα το κρατήσεις αγκαλιά. Εμείς οι μαμάδες είμαστε προετοιμασμένες γιατί το κουβαλάμε κιόλας. Το βλέπεις που κοιμάται και σκέφτομαι δεν υπάρχει ομορφότερη εικόνα από ένα μωρό που κοιμάται.».

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε πως «έτυχε να έρθει η πρώτη εγκυμοσύνη που με έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτώ γιατί μέχρι τότε είχα μια σχέση που ήμασταν καλά αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που έλεγα ότι θέλω να κάνω ένα, δύο ή τρία παιδιά».

Η ίδια εξήγησε ότι αισθάνθηκε ότι ήθελε να κάνει παιδί, όταν βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο.

«Όταν έφερα τον Χρήστο μου στη ζωή ήμουν 41 χρονών, μου απολύτως συνειδητοποιημένη. Ή ταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο Χρήστος. Είχε προηγηθεί μια αποβολή και μια επιβεβλημένη αποβολή γιατί υπήρχε πρόβλημα στη δεύτερη προχωρημένη εγκυμοσύνη. Επομένως στην τρίτη μου εγκυμοσύνη λέω, με βάση και τη στατιστική, πως δεν γίνεται αυτό το μωρό να μην είναι εντάξει. Δούλευα και είπα μάλιστα τότε στον σύντροφο μου, τον Κωνσταντίνο πως σταματάω τα πάντα. Ήθελα να σταματήσω γιατί δεν ήθελα να το θέσω σε κίνδυνο από την πρώτη μέρα που έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος. Ήθελα ηρεμία και να το απολαύσω».

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε, μάλιστα, από καρδιάς για την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου κύκλου του J2US.

«Δέσποινα πάμε στο πλατό» ζήτησα ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα και είδα το αίμα. Μετά βγήκα στη σκηνή γιατί έπρεπε να ξεκινήσει το γύρισμα. Δεν ήμουν μόνη αλλά ήταν άλλα 100 άτομα από πίσω που δεν μπορούσαν να περιμένουν το πρόβλημα του ενός. Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά δεν τα είχα και εκεί είναι που στριμώχτηκα. Γιατί με το που αισθάνθηκα τον πόνο, επειδή το είχα ξαναζήσει, ήξερα τι ήταν. Έσφιξα τα δόντια, έφτιαξα το μακιγιάζ και πήγα. Περίμενα να τελειώσει το σόου και πήγα σπίτι μου και το αντιμετώπισα» συμπλήρωσε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μιλώντας για τη ζωή της τώρα σημείωσε πως: «Προτιμώ να έχω τακτοποιήσει το σπίτι μου και να έχω μαγειρέψει στο στο παιδί μου παρά να πάω σε κάτι που αφορά την προβολή μου Τώρα έχω ένα ισχυρό λόγο, να αοφισωθώ κάπου, που ξέρω ό,τι και να γίνει αξίζει τον κόπο χίλιες φορές. Είναι το παιδί σου, διαμορφώνεται ένας χαρακτήρας».