Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη από τους φίλους της λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο η Χριστίνα Βραχάλη μέσα στο Δεκέμβρη. Μάλιστα πλέον έχει σταματήσει να εργάζεται κι απολαμβάνει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Παύση μερικών ημερών… Το επόμενο δελτίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα… Ειλικρινά δεν έχω λόγια…. Μου αποδείξατε πως υπάρχει άπειρη αγάπη εκεί έξω…Και έρχεται κυρίως από εκεί που δεν την περιμένεις. Ευγνώμων και ευλογημένη», είχε γράψει η δημοσιογράφος και αθλητικογράφος του Open.


Η Χριστίνα Βραχάλη έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτοντας την μεγάλη έκπληξη που δέχτηκε λίγο πριν γεννήσει.

Οι φίλοι της διοργάνωσαν το ιδανικό πάρτι με τον κατάλληλο στολισμό, προκειμένου να προετοιμαστούν όλοι μαζί για το μωρό που έρχεται. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε και ένα βίντεο με την αντίδρασή της όταν ανοίγει η πόρτα του σπιτιού, αντικρίζοντας όσα της είχαν ετοιμάσει. Γεγονός που συγκίνησε την παρουσιάστρια.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο “πλούσιος” άνθρωπος στον κόσμο. Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.