Χριστίνα Παππά για την εγγονή της: Με λέει γιαγιά, στην αρχή δεν μου άρεσε

Δημοσιεύθηκε στις

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για την εγγονή της που έχει κλέψει την καρδιά της.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ως γιαγιά, για τη σχέση με τη νύφη της Άννα Μπεζάν, αλλά και για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.


«Έχουμε γίνει μια οικογένεια, ξεκινάς στην αρχή δειλά δειλά και μετά δένεσαι. Στο κινητό μου την Άννα την έχω γράψει “κόρη μου”, δεν μπορώ να τη διαχωρίσω από τον γιο μου. Ακόμα και σε προβλήματα που μπορεί να έχουν μεταξύ τους θα πάρω το μέρος της Άννας το μέρος, φαντάσου μια πεθερά να βάζει λάδι στη φωτιά, δεν είναι ωραίο», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Όσον αφορά τον ρόλο της ως γιαγιά, η Χριστίνα Παππά σημείωσε: «Νομίζω ότι είμαι πολύ καλή σαν γιαγιά, περιμένω λίγο να μεγαλώσει για να με καταλαβαίνει. Θέλω να κάνω πολλά ταξίδια μαζί της, πιστεύω ότι θα την κακομάθω. Με λέει γιαγιά, στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά τώρα λιώνω».

Σχετικά με το αν θα την δούμε σε κάτι τηλεοπτικό, η Χριστίνα Παππά απάντησε: «Εύχομαι και ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Επειδή έχω πολλές δουλειές δεν μπορώ να βρίσκομαι σε μια απαιτητική δουλειά, προτιμώ να κάνω κάποια guest».

Τέλος, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική και είπε: «Με την πολιτική έχω καλή σχέση και παρακολουθώ. Μου προτάθηκε στο παρελθόν να είμαι και στις βουλευτικές και μετά και στις δημοτικές, αλλά δεν ήθελα. Στις επόμενες εκλογές όμως, θα το ξανασκεφτώ πιο σοβαρά. Το σκέφτομαι γιατί βλέπω πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται. Μόνο θα ακούω».