Χριστίνα Λαμπίρη στο «Μαμά-δες»: Έπεσα από τα σύννεφα όταν η κόρη μου μού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Χριστίνα Λαμπίρη έγινε πολύ νέα μαμά. Μόλις στα 25 της χρόνια. Η παρουσιάστρια μίλησε για την κόρη της Μαρίσα, τον χωρισμό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εκπομπή “Μαμά – δες” με τη Ζωή Κρονάκη.

«Από τη στιγμή που απέκτησα την κόρη μου, στα 25 μου, δουλεύω ασταμάτητα. Η Μαρίσα ήταν καρπός έρωτα. Ήταν ο πρώτος μου γάμος, ήταν έρωτας, τα πάντα όλα και όλα έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα. Γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε ένα χρόνο», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Όταν χώρισα ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Όμως είχα τους γονείς μου, μια οικογένεια που με στήριζε απόλυτα. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια καθόλου να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας, όσο πρέπει να ευχαριστιέται κάποιος το μεγάλωμα του παιδιού του».

«Δεν θα είχα κάνει αυτή την καριέρα αν δεν είχα τους γονείς μου. που φρόντιζαν το παίδι μου. Όταν γέννησα τη Μαρίσα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν υποχρεωμένη να δουλέψω. Ήταν μονόδρομος. Είχα εκείνο το διάστημα ισχυρότατες κρίσεις πανικού, όπως επίσης είχα και την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης. Και γι’ αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια», είπε επίσης η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Το ότι ήμουν διαζευγμένη με ένα παιδί δεν ήταν κάτι που χρησιμοποιήθηκε ποτέ από εμένα, ούτε συστηνόμουν έτσι, ούτε καν είχα πει "δε μπορώ να έρθω σήμερα γιατί είναι άρρωστο το παιδί μου” ούτε "δε μπορώ να μείνω παραπάνω ώρες γιατί πρέπει να γυρίσω στο παιδί μου”. Αντιθέτως, επειδή η δουλειά δεν έχει ωράριο, πολλές φορές την έπαιρνα μαζί μου προκειμένου να τη βλέπω Όταν έπρεπε να κάνω μοντάζ απογευματινές ώρες, έπαιρνα τη Μαρίσα μαζί μου, με τη σχολική τσάντα, και διάβαζε κι εγώ την έβλεπα».

Συγκινήθηκε όταν μίλησε για τους γονείς της, που τους έχει χάσει: «Η μαμά μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ήταν πάντα εκεί. Είμαι ορφανή και από τους δυο γονείς μου. Μου λείπει η μαμά μου. Και οι δυο μου λείπουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις σου λείπουν περισσότερο ίσως γιατί τώρα έχω τη δυνατότητα να σκέφτομαι και περισσότερο. Υπάρχουν στιγμές που τους σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα. Δε θα πω ότι τους μιλώ αλλά τους σκέφτομαι και θυμάμαι στιγμές».

Πλέον είναι γιαγιά, και όπως η ίδια ομολόγησε είναι «πολύ γιαγιά».

«Εγώ δεν ήθελα να γίνω πολύ νωρίς μαμά. Η Μαρίσα ήθελε πάντα να κάνει οικογένεια. Έπεσα από τα σύννεφα όταν η κόρη μου μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Επειδή εγώ ήμουν ένας άνθρωπος καριέρας, μου φάνηκε αδιανόητο. Όμως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πορεύεται στη ζωή με τα δικά του θέλω».

Ο εγγονός της ο Διονύσης είναι 18 μηνών.  «Είμαι πολύ γιαγιά. Δεν το περίμενα. Τον κυνηγάω να του βάζω κέικ στο στόμα».