Χριστίνα Λαμπίρη και Σπύρος Πούλης έρχονται στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή «Μαμά-δες». Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η Χριστίνα Λαμπίρη υποδέχεται την εκπομπή στο σπίτι της και μιλάει για την κόρη της, τον εγγονό της και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μακριά από την τηλεόραση.

Με τη βοήθεια της δερματολόγου Αναστασίας Τζούμα μαθαίνουμε ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες παθήσεις του δέρματος μιας εγκύου και ποτέ κάποια από αυτές πρέπει να μας ανησυχήσει.

Η αγαπημένη σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει ένα γευστικό σοκολατένιο κέικ χωρίς ζάχαρη, ενώ η Holistic beauty expert Σοφία Νομικού μας δείχνει πως κάνει ασκήσεις γυμναστικής μαζί με το νεογέννητο μωρό της.

Ο Χρήστος Πούλης με την Ζωή Κρονάκη

Τέλος ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης στη στήλη μπαμπά μίλα αναφέρεται στις δύο κόρες του και τους φόβους του σε σχέση με εκείνες.

Η Ζωή Κρονάκη και οι "μαμά - δες" έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2.