Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους Έιντα, με νονά την Σίσσυ Χρηστίδου (pic)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Με μια μικρή αναβολή, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν σήμερα την κόρη τους Έιντα στο Νυμφαίο της Φλώρινας με νονά την Σίσσυ Χρηστίδου.

Το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η παρουσιάστρια του Mega, βγήκε ήταν θετική στον κορονοϊό, με συνέπεια να αναβληθεί η βάφτιση και να γίνει ένα μικρό πάρτι προς τιμήν της Έιντα.


Η βάπτιση τελέστηκε σήμεραμε τους γονείς της Έιντα Άμπιγκεϊλ να είναι ευτυχισμένοι. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία της στολισμένης κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια».

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους Έιντα, με νονά την Σίσσυ Χρηστίδου (pic)

Λίγο αργότερα ανάρτησε και η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίες, κρατώντας στη αγκαλιά της τη βαπτιστήρα της, υποσχόμενη ότι θα είναι πάντα δίπλα της. Παράλληλα, εξέφρασε την αγάπη της στην κουμπάρα της, με μια δεύτερη φωτογρφαί, όπου οι τρεις τους είναι μια αγκαλιά.

"Ada Abigail ~ Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως…  @ckontova σ´αγαπώ ❤️" ήταν το μήνυμα αγάπης της Σίσσυς Χρηστίδου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Η παρουσιάστρια είναι πολύ φίλη με την Χριστίνα Κοντοβά και ήταν δίπλα της σε  όλο το ταξίδι της προς τη μητρότητα. Στα δύσκολα στην Ουγκάντα, όπου πέρασε περίπου ένα χρόνο η σχεδιάστρια έως ότου ολοκληρωθεί η περίπλοκη διαδικασία της υιοθεσίας της μικρής Έιντα.