Χλευάζουν την Πισπιρίγκου οι κρατούμενες: Πηγαίνει κομμώτρια στο κελί της - Γιατί εξοργίστηκε και χτυπούσε τα παντζούρια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα αν και είναι απομονωμένη στο κελί της και προαυλίζεται μόνη της, δεν μπορεί να αποφύγει τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, παρόλο που μένει σε ξεχωριστό κελί, τη βλέπουν οι υπόλοιπες κρατούμενες.

Η μαρτυρία πρώην κρατούμενης στον Κορυδαλλό

Μία πρώην κρατούμενη ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά: "Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης".

Η ίδια είπε στη συνέχεια ότι "υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες".

Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο, γιατί βρίσκεται στον χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, η Πισπιρίγκου μία φορά αντέδρασε όταν τη χλεύαζαν οι υπόλοιπες γυναίκες στον Κορυδαλλό: "Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν ‘Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ’ και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή".