Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια: Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί, αλλά τώρα θα ήταν άδικο να μην ζούσε με τους γονείς του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωσή του, στην οποία ανέφερε πως ήταν τελικά καλύτερο το ότι δεν απέκτησαν παιδί μαζί.


Αρχικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για τη Ζέτα, με την έννοια ότι είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική. Την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός, ο οποίος παραμένει».

Για τη δήλωσή του, ότι «καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε» ο τραγουδιστής αποκάλυψε αρχικά, ότι υπήρχε επιθυμία και από τους δυο να γίνουν γονείς.

«Φανταστείτε αυτό το λέω τώρα, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι που το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο για ένα παιδί, που δεν θα ζούσε με τους γονείς τους» ανέφερε.

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει τώρα, ένα παιδί. Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε:

«Ναι εγώ στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα. Έχοντας χορτάσει από πολλά, ένα παιδί σίγουρα, τώρα που μπορώ με την ωριμότητα που φέρνει και αυτή ηλικία, μόνο αγάπη και γαλήνη μπορεί να σου φέρει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official