Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Γονείς για δεύτερη φορά - Γιατί κράτησαν μυστική την εγκυμοσύνη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Το ζευγάρι κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη μακριά από τα media, ενώ πλέον διανύει τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο μωρό του.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day με τον Χάρη Χριστόπουλο να μιλά στην κάμερα, δίπλα στον γυναικολόγο – μαιευτήρα, Στέφανο Χανδακά.


«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Χριστόπουλου.

«Ένα καταπληκτικό αγόρι», ανέφερε αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού το οποίο είναι αγοράκι.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε στο Happy Day ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η Ανίτα φαινόταν φουσκωμένη - πρησμενη στο πρόσωπο στις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, ωστόσο τίποτα δεν μαρτυρούσε την εγκυμοσύνη.