Αστυνομικοί βοήθησαν έγκυο να γεννήσει δύο υγιέστατα μωράκια! (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ποια γυναίκα που έχει γεννήσει δεν θυμάται τον τοκετό της; Πόσο μάλλον όταν είναι επεισοδιακός ο τρόπος που φέρνει το παιδί της στον κόσμο.

Μια γυναίκα έφερε χθες στον κόσμο δύο βρέφη με την βοήθεια αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και θα έχει να διηγείται στα μικρά της, όταν μεγαλώσουν τον περιπετειώδη τρόπο με τον οποίο γεννήθηκαν.


Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί ανταποκρινόμενοι σε κλήση για παροχή βοήθειας σε επίτοκο φτάνοντας στην οικία βρήκαν τη γυναίκα να έχει ήδη γεννήσει ένα βρέφος. Οι αστυνομικοί άμεσα τύλιξαν τον νεογνό σε μια πετσέτα και το τοποθέτησαν δίπλα στην μητέρα του, ενώ παράλληλα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην συνέχεια η γυναίκα με την βοήθεια των αστυνομικών γέννησε και το δεύτερο βρέφος. Οι άντρες της Άμεσης Δράσης ξετύλιξαν τον ομφάλιο λώρο και βοήθησαν το νεογνό να κλάψει ώστε να αρχίσει να αναπνέει.

Μετά από λίγο η μητέρα με τα δύο νεογνά παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο αναχώρησε άμεσα για το μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ με την συνοδεία των αστυνομικών.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει αναρτήσει στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με την βοήθεια που παρείχαν οι αστυνομικοί στην επίτοκο.