Ashley Graham: χωρίς ρετούς & με τις ραγάδες της από την εγκυμοσύνη για τη νέα καμπάνια των μαγιό της (φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ashley Graham είναι πλέον μητέρα και διδάσκει αυτοπεποίθηση με το νέο της σώμα. Δηλώνει πως νιώθει καλά, φαίνεται καλά και αυτό το εκπέμπει. Σε μια κίνηση λοιπόν τρομερού δυναμισμού αποφασίζει να κυκλοφορήσει αυτή την περίοδο τη νέα της συλλογή με μαγιό “Swimsuits for All” και να ποζάρει η ίδια ως μοντέλο χωρίς να επεξεργαστεί καθόλου το σώμα της στις φωτογραφίες.

Από τη Βέρα Πάρδου


Χωρίς ίχνος λοιπόν photoshop και ρετούς φοράει τα μαγιό της, βγαίνει στην αυλή του σπιτιού της και δημιουργώντας το ιδανικό για εκείνη background φωτογραφίζεται από το σύζυγο της, Justin Ervin. Η 32 χρονη αυτή γυναίκα λέμε πως διδάσκει καθώς όχι απλώς δεν μπήκε στην διαδικασία να κρύψει ή να καλύψει τις ραγάδες που της άφησε η εγκυμοσύνη της αλλά τις επέδειξε υπερήφανη για το σώμα και την εμπειρία που βίωσε.

Τα συγκεκριμένα μαγιό την έκαναν να αισθάνεται άνετα φέτος το καλοκαίρι, το πρώτη της καλοκαίρι ως μαμά που βρίσκεται στην Νεμπράσκα. Τονίζει πως τα συγκεκριμένα είναι σχεδιασμένα ώστε να κολακεύουν το γυναικείο σώμα με τον πιο όμορφο τρόπο. Παραδέχεται πως στην αρχή ήταν δύσκολο να δεχτεί το περισσότερο βάρος, τις ραγάδες, τις γενικότερες αλλαγές.

Η απάντηση της όμως κουβαλάει τόση δύναμη που οφείλει να ακουστεί, νέο σώμα σημαίνει νέα νοοτροπία, οι καταστάσεις και τα πράγματα είναι όμορφα αν τα κοιτάξουμε και τα αντιμετωπίσουμε με αυτό τον τρόπο. Είσαι όμορφη, πριν τη γέννα κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννα. Η ομορφιά κρύβεται στην αντιμετώπιση, απλώς νιώσε ευγνώμων για το σώμα σου που αποδείχτηκε αρκετά δυνατό για να αντέξει, για εσένα που δεν έχεις καταρρεύσει στη διάρκεια και για το θαύμα της ζωής που αντίκρισες.

https://www.instagram.com/p/CDRFkEsHEDB/

Μην προσπαθείς να επαναφέρεις το σώμα σου εκεί που ήταν γιατί δεν γίνεται, ούτε εσύ είσαι το ίδιο άτομο με αυτό πριν από τη συγκεκριμένη εμπειρία. Δεν μπορείς να περιμένεις τα αδύνατα από το σώμα σου, θα βελτιωθεί και θα ανθίσει στη νέα του δυναμική, απλώς χαμογέλα και δώσ` του χρόνο. Αυτό ακριβώς είναι που προωθεί και η Ashley μέσα από την καμπάνια της, αφού για πρώτη φορά απαντάει πως δεν θέλει να πειραχτεί τίποτα στις φωτογραφίες της, παρά μόνο το μανταλάκι που στηρίζει το φόντο. Θέλει να ξέρουμε ποια είναι και τι εκπροσωπεί γιατί όλοι έχουν μια δική τους ιστορία να πουν.

https://www.instagram.com/p/CDOxSASjN8Q/

Μίλησε στο αμερικανικό People για την επιλογή της υπερασπιζόμενη μια μερίδα από το κοινό της που παλεύει με θέματα όπως η εικόνα του σώματος του και η έξοδος με μαγιό για την παραλία. Για εκείνους τους ανθρώπους που φέρουν ατέλειες και δεν αισθάνονται υπερήφανοι βγαίνει εκείνη με τις δικές της ακάλυπτες. υπενθυμίζοντας μας κάτι που δυστυχώς τείνουμε να ξεχνάμε η τελειότητα δεν υφίσταται και όσο περισσότερο την κυνηγάμε τόσο πιο απογοητευμένοι και ανικανοποίητοι θα αισθανόμαστε. Άλλωστε οι υπόλοιποι μας επιλέγουν για ακριβώς αυτές τις υποκειμενικές μας ατέλειες που κουβαλάμε. Ευχαριστούμε Ashley Graham για την φανταστική σου τοποθέτηση και υπενθύμιση.