Άρης στους Δίδυμους για επτά μήνες: Ποια ζώδια επηρεάζει και πως;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στις 20 Αυγούστου ο πλανήτης Άρης (ο κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού) άφησε πίσω του το ζώδιο του Ταύρου και πέρασε στο αέρινο περιβάλλον των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει για επτά ολόκληρους μήνες (μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2023).

Από την Γιώτα Ανδρεάδου 


Αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός, δεδομένου ότι ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο για περίπου 6 εβδομάδες. Αυτήν την φορά όμως θα γυρίσει ανάδρομος (Νοέμβριο, Δεκέμβριο) και αυτός είναι και ο λόγος της πολύμηνης παραμονής του στο ζώδιο των Διδύμων.

Από αυτήν την θέση του λοιπόν, θα επηρεάσει πιο δραστικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς και θα λειτουργήσει πιο βοηθητικά για Ζυγούς, Υδροχόους, καθώς και για Κριούς, Λέοντες.

Ο Άρης είναι η δράση και η ενέργεια και στους Διδύμους αποκτά μια αέρινη υπόσταση. Γίνεται διανοούμενος και εστιάζει στις λέξεις, στην γνώση και στην επικοινωνία. Η ταχύτητα και η βιασύνη του πλανήτη, δίνει ταχύτητα στην ομιλία. Μπορεί να μιλά ασταμάτητα ή να μιλάει εξαιρετικά γρήγορα. Το μυαλό είναι συνεχώς σε εγρήγορση και ένα βήμα μπροστά από την γλώσσα. Οι σκέψεις τρέχουν με χίλια και μπορεί να μας έρχονται με τόσο καταιγιστικό ρυθμό σε σημείο που να προκαλούν άγχος ή αϋπνίες.

Είναι ένας Άρης έξυπνος, σπιρτόζος και ετοιμόλογος με ικανότητα στην επιχειρηματολογία. Έχει το θάρρος της γνώμης του. Και για όλους αυτούς τους λόγους, μπορεί εύκολα να πιστέψει στην αυθεντία και την υπεροχή του μυαλού του και να μετατραπεί σε ισχυρογνώμων, πεισματάρη και αδιάλλακτο.

Μπορεί να δώσει ένα εμπορικό μυαλό το οποίο θα διαπρέψει στις επιχειρήσεις,. Αγαπά την μάθηση και ίσως να έχει ποικίλες ικανότητες και σβέλτα αντανακλαστικά.

Ο Άρης εδώ αγαπά να ανακαλύπτει πράγματα εκτός σπιτιού. Χρειάζεται αλλαγή παραστάσεων, βόλτες και ταξίδια. Του αρέσει ιδιαίτερα το φλερτ, αλλά και η επικοινωνία γενικότερα. Έχει τα προσόντα για να πάει εξαιρετικά καλά σε ότι έχει να κάνει με το ίντερνετ και την τηλεόραση. Και επειδή το ζώδιο των Διδύμων συμβολίζει και τις σχέσεις μας, στο διάστημα αυτό θα μας απασχολήσουν και οι άνθρωποι γύρω μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε αυτούς τους επτά μήνες:

  • Να μάθουμε κάτι καινούργιο ή να προχωρήσουμε τις σπουδές μας ένα βήμα παραπέρα
  • Να ταξιδέψουμε
  • Να οδηγούμε όμως και πιο προσεκτικά, χωρίς βιασύνη
  • Να επεκταθούμε στο ίντερνετ και τα social media
  • Να προωθήσουμε την δουλειά μας μέσω του ίντερνετ
  • Να κοινωνικοποιηθούμε. Να επικοινωνήσουμε και να ασχοληθούμε πιο ενεργά με τους άλλους και να λύσουμε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις μας
  • Να βρούμε νέους τρόπους σκέψεις, φρέσκιες ιδέες και να τις προωθήσουμε
  • Να βρούμε το θάρρος και να βγούμε από την ρουτίνα μας. Να ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο Να διεκδικήσουμε γενικά καλύτερες συνθήκες (σε κάποιον τομέα της ζωής μας)
  • Να εκτονώσουμε την πνευματική ενέργεια με εποικοδομητικές γνώσεις και ασχολίες

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019