Άρης και Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μία από τις πιο ερωτικές και παθιασμένες όψεις, με βάση τα αστρολογικά δεδομένα, λαμβάνει χώρα αυτό το χρονικό διάστημα στον Αιγόκερω. Οι δυο παντοτινοί εραστές, Άρης και Αφροδίτη, θα συμπορεύονται χεράκι - χεράκι για τις επόμενες εβδομάδες, περίπου μέχρι τις 5/3 στον Αιγόκερω και μετά θα συνεχίσουν το κοινό τους ταξίδι στο ζώδιο του Υδροχόου. Αποτελούν το δίπολο της απόλυτης αρσενικής (Άρης) και της απόλυτης θηλυκής (Αφροδίτη) φύσης και συνήθως δρούν συμπληρωματικά.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού (και του Σκορπιού) και δείχνει τις πιο αρσενικές ποιότητες και ενέργειες σε έναν αστρολογικό χάρτη. Γενικά, συμβολίζει το πάθος, την δύναμη, την σεξουαλικότητα, την δράση, το θάρρος, την ορμή, την ενέργεια, την ένταση, τις φιλοδοξίες μας. Η Αφροδίτη από την άλλη, είναι η κυβερνήτης του Ζυγού και του Ταύρου και έχει να κάνει με περισσότερο θηλυκές ενέργειες. Είναι ένας ευεργέτης πλανήτης και εκπροσωπεί τον αισθησιασμό, τι αγαπάμε και πώς αγαπάμε, τις σχέσεις, την κοινωνικότητα, τις ανάγκες μας, την αισθητική μας, την ομορφιά, τις απολαύσεις, αλλά και τα χρήματα.

Η σύνοδος αυτή, μας μιλά κυρίως για σχέσεις, πάθος, δράση, διεκδίκηση και ερωτική διάθεση. Θα υπάρχει η ανάγκη να πλησιάσουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Για όσο το δίδυμο αυτό θα χορεύει παρέα, το χρώμα της ατμόσφαιρας θα είναι βαθύ κόκκινο! Επειδή όμως, ο Αιγόκερως σαν ζώδιο έχει συνδεθεί κυρίως με την δουλειά και τις υποχρεώσεις, ίσως για όλους μας, οι ημέρες αυτές να είναι γεμάτες με καθήκοντα είτε στο σπίτι είτε στην εργασία μας. Τα ζώδια που γενικά θα επηρεαστούν περισσότερο, είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερος) καθώς και οι Ταύροι.

Για να δούμε όμως πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Η αύρα σας θα αποπνέει ερωτισμό και αυτό θα φαίνεται! Το διάστημα αυτό, θα είστε πιο ορατοί στους άλλους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει κάποιος έρωτας μέσω της εργασίας σας. Στην δουλειά, ενδεχομένως να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η σύνοδος αυτή συμβαίνει σε ένα ζώδιο το οποίο σας ταιριάζει, δεδομένου ότι και ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γής όπως και εσείς. Η όψη αυτή μπορεί να σας φέρει έναν μεγάλο έρωτα από το πουθενά, ο οποίος μπορεί να έχει σχέση είτε με την δουλειά σας είτε με κάποιο ταξίδι που ίσως θέλετε να κάνετε.

Δίδυμος

Η Αφροδίτη και ο Άρης, σας υπόσχονται πάθος και ερωτισμό. Είναι μια καλή περίοδος για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και γενικά να τα ζήσετε όλα λίγο πιο έντονα.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας μπορούν να πάρουν στην κυριολεξία φωτιά! Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αρκεί βέβαια να κάνετε και εσείς κάτι για αυτό. Οι εβδομάδες αυτές πάντως, σας ευνοούν!

Λέων

Υπάρχει η πιθανότητα να παθιαστείτε με κάποιο εργασιακό πρότζεκτ ή ίσως να εμφανιστεί ο έρωτας στην ζωή σας και να είναι κάποιος συνεργάτης σας. Δεν αποκλείεται οι ρυθμοί στην δουλειά ή στην καθημερινότητα σας να γίνουν πιο πιεστικοί.

Παρθένος

Αυτή η τόσο ερωτική όψη, γίνεται σε έναν άκρως ερωτικό τομέα για εσάς. Άρα, τα οφέλη θα είναι διπλά για το ζώδιο σας. Έρωτας και φλερτ θα είναι στο ζενίθ!

Ζυγός

Η συγκεκριμένη σύνοδος ευνοεί λίγο περισσότερο τους δεσμευμένος του ζωδίου. Είναι καλό διάστημα για να κάνετε πράγματα στο σπίτι, αλλά και για να έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό, να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή ίσως και να σας προκύψει μια συγκατοίκηση.

Σκορπιός

Με την συγκεκριμένη όψη, έχετε μια καλή ευκαιρία για κοινωνικοποίηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους στο άμεσο κοινωνικό σας περιβάλλον ή μέσω του ίντερνετ.

Τοξότης

Θα θελήσετε να περάσετε όμορφες στιγμές, είτε είστε μόνοι είτε όχι. Θα δώσετε περισσότερη προσοχή στις απολαύσεις της ζωής και την καλοπέραση. Με την σύνοδο Άρη και Αφροδίτης θα δείτε πιο καθαρά τι αξίζει για εσάς και ίσως να έχετε και κάποιο οικονομικό κέρδος.

Αιγόκερως

Εσείς θα ακτινοβολείτε σαγήνη και ερωτισμό. Τις ερχόμενες μέρες, ο έρωτας και οι σχέσεις θα πρωταγωνιστούν στην ζωή σας. Μπορεί επίσης, τώρα να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη πυγμή όλα αυτά που θέλετε να σας συμβούν.

Υδροχόος

Εσείς, θα νιώσετε πιο έντονα την επιρροή αυτής της όψης, το πάθος και τον ερωτισμό, μετά τις 5/3, όταν ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο σας. Λίγη υπομονή λοιπόν, γιατί αυτή την στιγμή, βρίσκονται σε ένα πιο εσωτερικό και κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ίσως δεν θέλετε να εκδηλώσετε ακόμη σκέψεις και συναισθήματα.

Ιχθύς

Βγείτε από το σπίτι και ελάτε σε επαφή με τον φιλικό και ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο. Ίσως κάπου εκεί να σας περιμένει και ένας έρωτας. Οι ημέρες αυτές είναι καλές για να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και να κάνετε πράγματα μαζί με φίλους.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019