Άριελ Κωνσταντινίδη στο «Μαμά-δες»: Είχα δύο αποβολές στο παρελθόν κι έπαθα κατάθλιψη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τη ζωή με τα δίδυμα παιδιά της, αλλά και τα δικά της παιδικά χρόνια, όταν έπαιζε θέατρο δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Ζωή Κρονάκη.

Η ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια ως παιδί πήρε τηλέφωνο στην ΕΡΤ για να πάει σε μια εκπομπή να τραγουδήσει. Έπειτα ακολούθησε η γνωριμία της με την εθνική σταρ, Αλίκη Βουγιιουκλάκη. "Την είχα γνωρίσει το 1978-79. Η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν τησ μαμάς μου. Δηλαδή είχε και τις απαιτήσεις και τους όρους και την τρυφερότητα. Όλα μαζί".


H Άριελ Κωνσταντινίδη είναι μητέρα δύο δίδυμων αγοριών, 4,5 ετών. Περιέγραψε τη ζωή στο σπίτι: "Είναι συναρπαστική! Είναι απερίγραπτο. Επειδή όμως είμαι κι ενοχική, είναι και πολύ δύσκολο. Η διαχείριση των εκρήξεων και το πως κι αυτά θέλουν να δουν τα όρια τους απέναντι σε εμένα, τρέχει ο ένας δεξιά, τρέχει ο άλλος αριστερά, πάνω στο τραπέζι, πάνω στη βιβλιοθήκη.... Βλέπουν πως αλλάζω χρώμα, δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμη και με παίζουν μαζί μου.. "τα ΄χασες μανούλα ε;".

Η όμορφη ηθοποιός πέρασε δύσκολα καθώς πριν έρθουν στον κόσμο τα αγοράκια της, είχε δύο αποβολές. "Εγώ το βίωσα πολύ τραγικά.Ειδικά τη δεύτερη φορά έπαθα κατάθλιψη. Πέρασα ένα διάστημα πολύ δύσκολο το κατάλαβα, φυσικά είχα απευθυνθεί σε ειδικό, έτσι κι αλλιώς έκανα ψυχοθεραπεία. Με έβλεπα είχαν κλείσει τα μάτια μου, δεν μπορούσα να τα ανοίξω, πονούσα, έμενα σπίτι. Παρόλα αυτά επέβαλα στον εαυτό μου το φαγητό κι έλεγα θα περάσει. Και περίπου στις 40 ημέρες πέρασε".

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε και για το διαζύγιο της.