Απόστολος Μαγγηριάδης: Είμαι 12 ώρες στην αίθουσα σύνταξης έχασα τη φάση που περπάτησε η κόρη μου

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης υποδέχθηκε την Τζένη Θεωνά στο πλατό των ειδήσεων της ΕΡΤ και μίλησε για την κόρη του, την σύζυγο του με την οποία γνωρίστηκαν στη δουλειά, αλλά και για το πως μοιράζονται οι δυο τους, τις αρμοδιότητες σε σχέση με την μικρή.

Καταρχήν, ομολόγησε ότι δεν περνά όσο χρόνο θα ήθελε με την κόρη του.


«Αν δεν ήταν η γυναίκα μου η οποία έχει κάνει πολλούς συμβιβασμούς στο δικό της ωράριο, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κάποια στιγμή που θα πω ότι είμαι 12 ώρες στην αίθουσα σύνταξης έχασα την φάση που περπάτησε η κόρη μου και εγώ θα είμαι από το τηλέφωνο και θα πω “μπράβο, μπράβο” και θα πω "κλείνω τώρα, με φωνάζουν έχω σύσκεψη".

Αυτό είναι προβληματικό από μόνο του. Κάνω ό,τι μπορώ για να κλέβω χρόνο και να είμαι με την οικογένειά μου.

Στην πραγματικότητα κλέβω χρόνο από την οικογένειά μου για να είμαι στη δουλειά αλλά είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια» εξομολογήθηκε, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης..

«Η πρώτη φορά που μου είπε η γυναίκα μου πώς θα κάτσω το πρωί με τη Φένη, τρόμαξα. Τι θα κάνω στο τρίωρο που θα λείπει η γυναίκα μπυ; Αν κάτι το μωρό ζητήσει και δεν μπορώ να το δώσω; Και έχω κάνει πολύ πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή μου αλλά πελάγωσα. Νόμιζα πώς δεν θα μπορέσω να τα καταφέρω».

Σε άλλο σημείο είπε: «Θα πρέπει και ο πατέρας κάποια στιγμή να πάρει γονική άδεια 3-4 μήνες και να μείνει στο σπίτι να αναθρέψει το παιδί και να συνεχίσει η μητέρα την καριέρα της»