Απόστολος Γκλέτσος στο "Μαμά-δες": "Δεν θα μπορούσα να κάνω άλλο παιδί με άλλη γυναίκα, γιατί φοβόμουν ότι θα πλήγωνα την κόρη μου"

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ενότητα «Μπαμπά μίλα» μιλά για την ενήλικη πια κόρη του, τον πατέρα του αλλά και για τον ίδιο ως πατέρα.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 

«Η κόρη μου θέλω να λέει ότι ο πατέρας μου ήταν εντάξει, χωρίς πολλά- πολλά» αναφέρει ενώ για την κόρη του, η οποία είναι 20 χρονών, λέει πως γενικά δεν τους δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια, μιλά για τον χωρισμό με την γυναίκα του και την πολύ καλή σχέση που κατάφεραν να έχουν μεταξύ τους ήδη από πολύ νωρίς. Με την κόρη του είναι αφοπλιστικά ειλικρινής αφού δεν είχε διστάσει να της πει πως είναι χοντρή. «Δείχνει ότι δεν τσατίζεται, αλλά μου το φυλάει και όταν βρει την ευκαιρία θα μου το ανταποδώσει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είχα έναν πολύ δύσκολο πατέρα» λέει για τον πατέρα του ενώ η πρώτη επιβράβευση και επιβεβαίωση από εκείνον ήρθε όταν ακολούθησε τα χνάρια του στον στρατό και τα κατάφερε.

«Με άλλη γυναίκα δεν θα μπορούσα να κάνω άλλο παιδί, γιατί φοβόμουν ότι θα πλήγωνα τη Βαλίσια, (την κόρη του) και ενδεχομένως το άλλο παιδί» λέει ενώ σε σχέση με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε εξηγεί πως αν και φοβήθηκε, το ξεπέρασε, γιατί τον ευνόησε η τύχη.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.