Αποκάλυψη για Μαρία Ηλιάκη: «Στο break βγάζει γάλα και το βάζει στην κατάψυξη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της ζωής της; και η παρουσιάστρια συνεχίζει να την θηλάζει. Ακόμα και όταν λείπει από το σπίτι, φροντίζει να της δίνει μητρικό γάλα.

Η Μαρία Ηλιάκη μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε στο Mega τα Σαββατοκύριακα στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι φέτος βρίσκεται στο Mega και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Τι λες τώρα. Ο ίδιος μίλησε για τη Μαρία Ηλιάκη αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα η οποία και αγωνιά διαρκώς για την κόρη της. Ενώ βγάζει γάλα όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ώστε να μην λείψει στην κόρη της.


Την αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του. «Τι να πω για την τρελή που ανά δυο ώρες βγάζει γάλα. Πάμε σε break, βγάζει γάλα και το βάζει στην κατάψυξη. Και λέει ο σκηνοθέτης: Έχουμε ένα λεπτό, Περίμενε φωνάζει. Κάνουμε σύσκεψη βάζει πάλι γάλα στο ψυγείο. Πάμε για γύρισμα, σταματά το γύρισμα στην καλύτερη ατάκα του ανθρώπου, πάλι βάζει γάλα στο ψυγείο», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

H Μαρία Ηλιάκη έχει επιλέξει να θηλάσει τη μικρή της, και μάλιστα έχει αναρτήσει σχετικό βίντεο που τάιζε το μωρό της ενώ ήταν για καφέ. Στο instagram της έχει στα highlights της ειδική κατηγορία για τον θηλασμό, με συμβουλές για τις μανούλες.