Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Baby boom! Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός γέννησε σήμερα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ηθοποιός έλειπε, όπως είναι φυσικό, από τα τηλεοπτικά πλατό του OPEN TV και εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της, να ανακοινώνουν τη χαρμόσυνη είδηση.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, έχοντας αγκαλιά την νεογέννητη κόρη της. «Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…» έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΟΔημήτρης Μακαλιάς, μίλησε στην εκπομπή και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Έχουμε κοιμηθεί λίγο, όπως καταλαβαίνεις και από τη φωνή. Είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι και πολύ κουρασμένοι. Είναι υπέροχο. Είμαστε πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πολύ. Μας συγκινείτε πολύ. Η μπέμπα δεν έκλαψε, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Μοιάζει πολύ η μικρή στον γιο μας, είναι σαν να βλέπουμε τον Χάρη. Βέβαια, είναι το λιγότερο που μας απασχολεί» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό δύο πολύ τρυφερά στιγμιότυπα, όπου κρατάει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη, εκφράζοντας την αγάπη του: «Αγάπη μου… Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις. 41 χρόνια μετά επιστρέφω στη μαιευτική κλινική που γεννήθηκα κι εγώ για να γεννηθεί η κόρη μας. Πόσο σας ευχαριστούμε όλους για όλα!».

Ο γάμος της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά είχε πραγματοποιηθεί το 2015, ενώ το 2017 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.