Αντιγόνη Δρακουλάκη και Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τα μοναχοπαίδια τους στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή «Μαμά-δες». Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη με την Ζωή Κρονάκη

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλάει για τον μοναχογιό της, τον άντρα της αλλά και για την απουσία της από την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης μπαίνει στην κουζίνα και μαζί με τον 11χρονο Γιάννη φτιάχνουν τσιζκέικ.

Μαθαίνουμε το cheerleading, ένα καινούργιο άθλημα για τα ελληνικά δεδομένα που τραβάει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερα παιδιά και στη χώρα μας.

Η Ελένη Ψυχούλη έρχεται στη στήλη «μαμά μίλα» και μιλάει για το αίσθημα ελευθερίας που τη διακατέχει από μικρό παιδί, την αγάπη της για τη μαγειρική, τα έντονα νιάτα της, αλλά και το πώς μεγάλωσε το παιδί ενώ είναι χωρισμένη.

Η Fashion Editor Αννούσα μας μαθαίνει το Pink Bubble ή αλλιώς το χρώμα της θετικότητας, ενώ ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Τίμος Κουρεμένος μας λέει πώς μπορεί ο γονιός να ορίσει την διάρκεια χρήσης του διαδικτύου για το παιδί του.

Αντιγόνη Δρακουλάκη και Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τα μοναχοπαίδια τους στο «Μαμά-δες»

Ο Χρήστος Σπανός στη στήλη «μπαμπά μίλα» αναφέρεται στην 19χρονη πλέον κόρη του και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του.

Μη ξεχάσετε τις «Μαμά-δες» κι αυτό το Σάββατο 20/11/2021 στις 17:00 στην ΕΡΤ2.