Αννίτα Μπραντ & Χάρης Χριστόπουλος: Έφτασε ο πελαργός (και) για αυτούς! (φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πολλά γεννητούρια έχουμε αυτόν τον καιρό... Έτσι μετά τον γιο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο- τρεις μέρες άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz έγινε γονείς.

από τη Στεφανία Ρουμπάκη


Η Αννίτα Μπραντ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το Χριστόπουλο junior, ένα υγιέστατο αγοράκι που ζυγίζει 3 κιλά, εχτές το πρωί στις 10:15.Τόσο το γνωστό μοντέλο, όσο και ο σύζυγός της και γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού που βρέθηκαν στο μαιευτήριο Μητέρα, ο μικρούλης μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

 

 

 

 

Αννίτα Μπραντ & Χάρης Χριστόπουλος: Έφτασε ο πελαργός (και) για αυτούς! (φωτο)

Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν σταμάτησε στιγμή να το φωτογραφίζει το γιο του ενώ η Αννίτα υποδέχθηκε το μωρό τους με μια τεράστια αγκαλιά.  Όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες του προσωπικού λογαριασμού της Αννίτας, ο γυναικολόγος της, Στέφανος Χανδακάς δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του ζευγαριού ο οποίος έσβηνε κάθε ανασφάλεια της νέας μανούλας.