Ανήλικη αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με το όπλο του πατέρα της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Παρολίγον τραγωδια στις Σέρρες. Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, μία 13χρονη, η οποία αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο του πατέρα της, μέσα στο σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- η ανήλικη περιεργαζόταν το όπλο. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν κι ο 35χρονος πατέρας της, ο οποίος συνελήφθη. Η 13χρονη μεταφέρθηκε με τραύμα στο μέτωπο, αρχικά στο νοσοκομείο των Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ο 35χρονος κατείχε παράνομα το όπλο. Εκτός από την παράνομη οπλοκατοχή, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνου.

Σε πολλά σπίτια στη χλώρα μας, οι γονείς έχουν τα κυνηγετικά τους όπλα (με νόμιμη άδεια ή χωρίς) σε σημείο που μπορούν να έχουν προσβαση παιδιά. Και ουκ ολίγα δυστυχήματα έχουν συμβεί. Αυτή τη φορά η μικρή στάθηκε τυχερή, ευτυχώς! άλλες φορές όμως παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους. Πόσα τέτοια ατυχήματα ή δυστυχήματα πρέπει να συμβούν ώστε να βάλουμε μυαλό;

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.