Αναστασία Περράκη: Ο χώρος του μόντελινγκ δεν επιθυμούσε τις μαμάδες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Αναστασία Περράκη είναι ένα μοντέλο που έχει δουλέψει πολύ με σημαντικούς σχεδιαστές και σπουδαίες εταιρείες... Ωστόσο δεν την πηγαινοφέρνει στα casting σοφέρ όπως την... Τζένη Θεωνά! Επίσης, προσέχει τη διατροφή της, σε σχέση, με την ηθοποιό, που τρώει τα... πάντα, αλλά έχει πολύ καλό μεταβολισμό!

Αυτή ήταν και η χιουμοριστική εισαγωγή της συνέντευξης της Αναστασίας Περράκη στην εκπομπή Μαμά-δες με παρουσιάστρια την γνωστή ηθοποιό..


Η Αναστασία έγινε μικρή μαμά, απόρροια του μεγάλου έρωτα που έζησε με τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Μιχάλη Μουρούτσο. Όσο σφοδρός ήταν ο έρωτας τους τόσο γρήγορα ξεθώριασε και οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο πάντα θα τους ενώνει η μοναχοκόρη τους.

Είπα στον μαιευτήρα μου αν δεν έχεις έρθει έως τις 10:00, εγώ θα φύγω

Το μοντέλο μίλησε για την μητρότητα και την σχέση με την κόρη της σήμερα.

«Στα 25 μου έγινα μαμά, μου πήρε έναν χρόνο να επανέλθω, στο σώμα. Ένα άγχος είχα γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου, όταν γεννάς και πηγαίνεις με το παιδί στο σπίτι, λες “Παναγίτσα μπυ μας η μείνω έτσι”. Γέννησα με καισαρική. Δεν μπορώ την αναμονή στη ζωή μου, καθόλου. Μου ζήτησε ο γιατρός μου να είμαι στο μαιευτήριο στις 7:30 κι εγώ του απάντησα, "αν δεν έχεις έρθει έως τις 10:00, εγώ θα φύγω". 10:20 γέννησα», εξομολογήθηκε αρχικά η Αναστασία Περράκη, αφήνοντας άφωνη την Τζένη Θεωνάς.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την σχέση με την κόρη της η οποία πλέον βρίσκεται στην εφηβεία: «Είναι 14 ετών στην εφηβεία, βαθιά εφηβεία. Δύσκολη πίστα αλλά την προτιμώ με την πίστα της μικρής ηλικίας. Υπάρχει ένας διάλογος πια.

Ξέρω ότι υπάρχουν νεύρα, αυτό είναι δεδομένο. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις τύπου: “Θα πω όχι για να πω όχι για να πάω κόντρα στο κατεστημένο και στην μαμά”. Στο τέλος όμως της ημέρας βγαίνει το αποτέλεσμα», πρόσθεσε η Αναστασία Περράκη.

Το μοντέλο έχει πει ότι θα ήθελε η κόρη της να είναι αγωνίστρια κι εξήγησε τι εννοούσε: «Μεγάλωσα σε μια κλειστή κοινωνία, την Αίγινα, και από την κοινωνία ήθελα πάρα πολύ να φύγω, να τρέξω. Να πάρω ένα καράβι και να μην ξαναγυρίσω πίσω. Όπου πήγαινα το ήξερε ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Από μικρή ήθελα να είμαι ανεξάρτητη, να μην βασίζομαι σε κανέναν, ήθελα να βασίζομαι στα πόδια τα δικά μου».

Ο χώρος του μόντελινγκ δεν επιθυμούσε τις μαμάδες να επιστρέφουν

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε για το σκληρό χώρο του μόντελινγκ. «Στα 25 έγινα μαμά, αλλά ένα χρόνο αργότερα, στα 26, επέστρεψα στις πασαρέλες.Ο χώρος του μόντελινγκ δεν επιθυμούσε τις μαμάδες να επιστρέφουν. Εγώ επέστρεψα κι έκανα μια δεύτερη καριέρα, ίσως και λίγο μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Θεωρώ ότι τα δικαιώματα της γυναίκας είναι ακόμα θολά. Θεωρώ ότι κάπως πρέπει να ξεκινήσουμε από το Α και να πάμε στο Ε. Πρέπει να κάνεις βήματα. Εμείς έχουμε κενά. Έχουμε δρόμο ακόμα για να φτάσουμε στη διαφορετικότητα. Η γενιά της κόρης μου αποδέχεται πιο εύκολα τη διαφορετικότητα: ένα κορίτσι που θέλει να κάνει αλλαγή φύλου, ένα αγόρι που είναι guy, ένα κορίτσι που είναι plus size. Κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο».

Με τι θέλει να ασχοληθεί η κόρη της;

«Η κόρη μπυ τα τελευταία χρόνια θέλει να γίνει ψυχολόγος. Ήθελα κι εγώ μικρή... Έχω κάνει κατά καιρούς ψυχοθεραπεία, γιατί η μητέρα μπυ στα 40 πέρασε κατάθλιψη. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο στο διαζύγιο. Και η κόρη μπυ πάει τώρα σε παιδοψυχολόγο. Ήμουν πολύ ανοικτή σε αυτό. Είναι κάτι που ζήτησε η ίδια, αισθάνθηκε να κλείνεται στον εαυτό της, να έχει κάποια θέματα είτε με τις φίλες της, ή πράγματα που ένιωθε εκείνη δεν ήταν έτοιμη να τα μοιραστεί μαζί μας. Οπότε ήταν τέλεια ιδέα να πάει»