Ανακαλείται παιχνίδι για μωρά γνωστής εταιρείας – Δείτε ποιο είναι και τι πρέπει να κάνετε

Δημοσιεύθηκε στις

Παιχνίδι για μωρά ανακαλείται από την ελληνική αγορά, διότι η συσκευασία περιέχει ελαττωματικά μέρη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ορθή συναρμολόγηση. Πρόκειται για βρεφικό γυμναστήριο δραστηριοτήτων γνωστής εταιρείας, το οποίο δεν είναι επικίνδυνο για τα παιδιά, αλλά μη λειτουργικό. Οι γονείς που το έχουν προμηθευτεί μπορούν να το επιστρέψουν στην επιχείρηση που το διακινεί στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία AS Company A.E., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του προϊόντος ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΣΠΡΟ- ΜΑΥΡΟ, κατασκευάστριας Clementoni, με κωδικό 1000-17319, Αρ. παραγωγής 21Κ18 και barcode: 8005125173266, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, βάσει των διατάξεων του άρθρου 31 του ν.4072/12 (Α ́86) σε συνδυασμό με τα άρθρα 4, 5 παρ. 8 και 8 παρ. 5 της κ.υ.α. Οικ. 3669/194/2011 (Β' 549).

Το πρόγραμμα αφορά την προληπτική ανάκληση έως 15.07.2022 των ανωτέρω προϊόντων, κατασκευής της εταιρείας Clementoni, που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία εισαγωγής/διανομής ΑS Company A.E..

Φωτογραφίες των προϊόντων

Ανακαλείται παιχνίδι για μωρά γνωστής εταιρείας – Δείτε ποιο είναι και τι πρέπει να κάνετε

Η ανάκληση οφείλεται στη διαπίστωση από την κατασκευάστρια ότι τα ανωτέρω προϊόντα Αριθμού Παραγωγής: 21Κ18 περιέχουν ελαττωματικά μέρη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ορθή συναρμολόγηση.

Συγκεκριμένα, οι αποσπώμενες αψίδες είναι διπλωμένες και δεν λαμβάνουν το σωστό σχήμα κατά την συναρμολόγηση.

Ανακαλείται παιχνίδι για μωρά γνωστής εταιρείας – Δείτε ποιο είναι και τι πρέπει να κάνετε

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα ανωτέρω προϊόντα, μπορούν σύμφωνα με το ανωτέρω πρόγραμμα ανάκλησης της εταιρείας, να τα επιστρέψουν στο σημείο αγοράς σε όλη την Ελλάδα και να λάβουν πλήρη επιστροφή του τιμήματος αγοράς. Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί στην κατάσταση που βρίσκεται, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για τη διαδικασία επιστροφής των προϊόντων που έχουν προμηθευτεί παρακαλούνται να επικοινωνούν με την εταιρεία στην ακόλουθη διεύθυνση:

Στοιχεία υπευθύνου της επιχείρησης: www.ascompany.gr, Tηλ: 2310572 000, email: info@ascompany.gr