Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι συγγενείς με πιέζουν για παιδάκι

Δημοσιεύθηκε στις

Σε εκδήλωση του Make A Wish συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η γνωστή Influencer αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη στην προσωπική ζωή της, ενώ τόνισε πως όσο μεγαλώνει αλλάζουν και τα κριτήριά της για σύντροφο ζωής.

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, δυσκολεύομαι στο ερωτικό κομμάτι. Γίνομαι πιο δύσκολη, τα κριτήριά μου πιο αυστηρά. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πιο ενθουσιώδης. Αυτό που δεν ανέχομαι στους άνδρες είναι αν προσπαθήσουν να με αλλάξουν για κάποιον λόγο, να με βάλει σε ένα άλλο καλούπι. Θέλω μια σταθερότητα. Οι συγγενείς πιέζουν για παιδάκι, οι φίλοι όχι τόσο, στο ίδιο καζάνι βράζουμε» απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της, το οποίο δεν είναι άλλο από την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η Influencer ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων και νιώθει πολύ ευτυχής για την απόφαση της αυτή, αφού κερδίζει χρόνο για τη μητρότητα.