Άκης Πετρετζίκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά – Γέννησε η σύντροφός του (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης και όπως είναι φυσικό είναι πανευτυχής. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Η φωτογραφία απεικονίζει τον ίδιο να κρατά τα πατουσιάκια του νεογέννητου παιδιού του.  “Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!” εξομολογήθηκε ο Άρης Πετρετζίκης.


Οι ευχές ήταν αμέτρητες, ξεχωρίζει του αυτή του Σάκης Τανιμανίδη, που έβαλε κόκκινες καρδούλες. Ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματα που κατέκλυσαν τον γνωστό σεφ, αφού βιώνει την ίδια κατάσταση εδώ και λίγες ημέρες εις... διπλούν, με τις δίδυμες κόρες του.

Ενώ στα isntastories δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την σύντροφό του στην οποία βλέπουμε τα πρόσωπα και των δυο να λάμπουν από ευτυχία. Όπως φαίνεται, ήταν στο πλευρό της Κωνσταντίνας στην αίθουσα του τοκετού κι έζησε τη μοναδική στιγμή του ερχομού του γιου τους στοκ κόσμο.

Δεν παρέλειψε  φυσικά να τραβά αναμνηστικές φωτογραφίες από την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Άκης Πετρετζίκης: Μπαμπάς για πρώτη φορά – Γέννησε η σύντροφός του (φωτό)