Αγγελική Ηλιάδη: Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια - Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι

Δημοσιεύθηκε στις

Η  Αγγελική Ηλιάδη είναι αυτό που λέμε αγορομάνα. Έχει δυο αγόρια και όπως λέει δεν της έλειψε μια κόρη. Και μάλιστα πιστεύει πως αν είχε κόρη θα είχαν προβλήματα μεταξύ τους.

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της» σημείωσε στο Mega.


Έχει λείψει στα παιδιά μου η πατρική φιγούρα 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχθηκε ότι στα παιδιά της έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του πρώτου της γιου, ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε δολοφονηθεί, ενώ η τραγουδίστρια έχει χωρίσει και με τον μπαμπά του δεύτερου παιδιού της, Σάββατο Γκέντσογλου.

Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Δεν ανέχομαι στο παιδί μου κανένας ούτε έτσι να κάνει, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου ή δικό μου άνθρωπο.

Σίγουρα τους έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς που έλεγα παλιά, γιατί είναι βλακείες. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα.

Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα, μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια. Δεν έχω τον σύντροφο να μοιράζομαι τις υποχρεώσεις οπότε δεν είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.

Δεν θα έμπαινα για κανέναν λόγο στη διαδικασία να κάνω ένα γάμο, δεν θέλω να περιοριστώ, μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπο και δεν θέλω κανένας να εισβάλλει στον χώρο μου, τον χρόνο μου» είπε.

Τέλος σε σχέση με τα επαγγελματικά της, παραδέχθηκε ένα λάθος της. «Μου είχε γίνει πρόταση να παίξω στο θέατρο και ήταν λάθος που δεν έπαιξα και το μετάνιωσα. Ο σκηνοθέτης με πίστευε πάρα πολύ και θα είχα και πρωταγωνιστικό ρόλο» αποκάλυψε.