Δολοφονία Καρολάιν: Η κατάθεση που αλλάζει πολλά για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην  στο θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μπορεί οι παππούδες του παιδιού και από τις δύο οικογένειες να διατηρούν καλές σχέσεις για το καλό της μικρής, ωστόσο είναι ώρα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της.


Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», την ώρα που οι πατρικοί παππούδες της Λυδίας απέσυραν την αίτηση της συνεπιμέλειας, οι γονείς της Καρολάιν προσκόμισαν πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχιάτρου στο δικαστήριο, κάτι για το οποίο δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν.

Ο ειδικός επιστήμονας συστήνει "η μικρή Λυδία να βλέπει το λιγότερο δυνατό το περιβάλλον του δράστη". γιατί αυτο αναμένεται να προκαλέσει σοβαρό στρες και άγχος στο παιδί. 

Αυτό μπορεί να ανατρέψει αυτά που γνωρίζαμε έως τώρα, όπου οι γονείς της Κάρολαιν, έδιναν αρκετό χρόνο στους άλλους παππούδες τη μικρή.

Ωστόσο τον τελικό λόγο έχει το Δικαστήριο, απόφαση η οποία αναμένεται σε δύο μήνες.

Σύντομα θα βαπτιστεί η Λυδία

Την πρόθεση της οικογένειάς του να βαφτιστεί η μικρή Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, εξέφρασε μιλώντας στην Daily Mail, ο παππούς της και πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ.

«Η Σούζαν κι εγώ, έχουμε την πλήρη επιμέλεια του παιδιού. Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται», ανάφερε, προσθέτοντας πως ήδη έχουν επιλέξει τους νονούς – δύο από τους πιο στενούς φίλους της άτυχης 20χρονης από την εποχή που ζούσε στο νησί.