Μύρωνας Στρατής: Ο έξυπνος τρόπος που ανακοίνωσε ότι έγινε (και αυτός) μπαμπάς (φωτο +video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μύρωνας Στρατής και το κανάλι του στο YouTube  κάνουν φινάλε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο αφού όπως δηλώνει και ο ίδιος το fagaki του γίνεται μωράκι.

Από τη Βέρα Πάρδου


'Έγινε πατέρας και μας το ανακοίνωσε με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Μας ευχήθηκε ένα υπέροχο καλοκαίρι, μας έδειξε τα μπιμπερό του μωρού του και μας άφησε να δούμε το χαμόγελο του όταν το ακούσαμε από το βάθος να κλαίει. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή μας έκανε και πλάκα δείχνοντας μια νταμιτζάνα ισχυριζόμενος ότι έχει τσίπουρο. Είναι ομολογουμένως αρκετά ανακουφιστικό να βλέπεις πως ένα μωράκι μαζί με την ευτυχία κουβαλάει και κάποιες ώρες αϋπνίας. Τουλάχιστον ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος που τα βρήκε σκούρα στην αρχή.

Μύρωνας Στρατής: Ο έξυπνος τρόπος που ανακοίνωσε ότι έγινε (και αυτός) μπαμπάς (φωτο +video)

Το διαδίκτυο και γενικότερα η showbiz δεν είναι ένας εύκολος χώρος, συναντά κανείς αρκετή κακία και επιθετικότητα χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές. Για αυτό μας γεμίζει διπλή χαρά όταν τα σχόλια κάτω από ένα τέτοιο βίντεο είναι καλοπροαίρετα και γεμάτα αγάπη. Eιδικά κιόλας όταν το άτομο που κάνει την ανακοίνωση είναι ένας άνθρωπος που πλέον δεν μοιράζεται εύκολα προσωπικές του στιγμές και είναι πολύ επιλεκτικός ως προς τα λεγόμενα του.

Ως all4mama του ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε το Σεπτέμβρη που θα επανέλθει με καινούρια επεισόδια να μας δείξει και την τέλεια συνταγή για φρουτόκρεμα.