15η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων –Η κορυφαία παιδιατρική συνάντηση με πρωταγωνιστή το παιδί!

Δημοσιεύθηκε στις

 

Προσκεκλημένη η κα Κάρμεν Ρουγγέρη με μια ομιλία έκπληξη!


Η Ευρωκλινική Παίδων, θέτοντας για ακόμη μια χρονιά τον μικρό ασθενή και την υγεία τουστο κέντρο, διοργανώνει την 15ηΕπιστημονική της Ημερίδα με θέμα: ”Επείγοντα και μη Παιδιατρικά Προβλήματα”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, 9:30 πμ, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ολυμπία”),παρουσία  πλήθους διακεκριμένων επιστημόνων της παιδιατρικής κοινότητας.

Καταξιωμένοι παιδίατροι της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές της Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, συμβάλλοντας με την εμπειρία και τη γνώσης τους στην εξέλιξη της παιδιατρικής επιστήμης, σε μια ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί και τη φροντίδα του.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για επείγοντα και μη παιδιατρικά προβλήματα που αφορούν σε όλες τις παιδιατρικές ειδικότητες και υποειδικότητες, ενώ ταυτόχρονα βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.  Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα είναι οι εγκεφαλίτιδες στα παιδιά, η θεραπεία της κυστικής ίνωσης, οι παθήσεις για τις οποίες ενοχοποιείται η ανεπάρκεια της Βιταμίνης D, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα παιδιά κ.ά.

Η Ευρωκλινική Παίδων, πιστή στην παράδοσή της να πρωτοπορεί, θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει στην ημερίδα αυτή και την κα Κάρμεν Ρουγγέρη, με μία ομιλία έκπληξη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 4 μόρια  (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: http://bit.do/ffWHR

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ:

Η Ευρωκλινική Παίδων, η μόνη παιδιατρική κλινική πιστοποιημένη Πανευρωπαϊκά ως «φιλική προς τους ασθενείς» (PatientsFriendlyHospital),είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 400.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί ή έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων όπως ενδεικτικά είναι τοΠαιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.α.

Επιπλέον τα πιστοποιημένα Συστήματα Διαχείρισης που εφαρμόζονται είναιτα : ΕΝ ISO 9001:2015,   ΕΝ 15224:2012 και ΕΝ ISO 22000: 2005.

 

 

tags:


tags: