Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί μόνη της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη δύσκολη εμπειρία της στην παρουσίαση αλλά και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία προέβη.

«Ήμουν δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και η ΕΡΤ μου πρότεινε να κάνω μία ενημερωτική εκπομπή. Υπήρχε ένας διαρκής πόλεμος από τους συνδικαλιστές, την συντακτική ομάδα και την αρχισυνταξία της εκπομπής προς έμενα. Ζήτησα να με απαλλάξουν από αυτή την εκπομπή γιατί δεν ήθελα να το περνάω άλλο.Μου πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή «Μεσογείων 136. Μου άλλαζαν τη σκαλέτα θεμάτων τελευταία στιγμή και όλοι οι τεχνικοί στο κοντρόλ γελούσαν με μένα. Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ και ο αρχισυντάκτης μου φώναζε συνέχεια. Δεν ήξερα που να καταγγείλω αυτές τις συμπεριφορές. Μόλις είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη, ούτε σπίτι δεν είχα νοικιάσει. Ήμουν στα χαμένα. Είχα κάνει πρόταση για εκπομπή στην ΕΡΤ. Εκείνοι ενημέρωσαν τον χορηγό ότι για να κάνουν την εκπομπή θέλουν κάποια άλλη και όχι έμενα για πολιτικούς λόγους» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.


Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι από τις γυναίκες που θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα. Η ίδια δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο, και δεν αποκλείει το γεγονός να αποκτήσει παιδί μόνη της. Μάλιστα έχει προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Αν και γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ευθύνη, δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσω παιδί χωρίς σύντροφο».